reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczeń 2015

AZA77 i agus123 gratuluję i witam się z wami :)
maksika u nas ładnie a miało padać. Ja tez mam dziś bóle brzucha wczoraj też zawsze wieczorem taki czuje wzdety i obolaly po całym dniu ale biorę no spe i mi przechodzi. Ale jak nie minie to pójdę szybciej do lekarza choć pamiętam ze w pierwszej ciąży długo mnie pobolewał brzuch.

reklama
maksika,doggi mnie też kłuje w okolicach jajnika,ale myślę,że może tak ma być,byle nie bolało jak na @ bo przy takim bólu właśnie poroniłam i teraz mam mega stracha,ale z drugiej strony co ma być to będzie,trzeba być dobrej myśli :happy2:

Witam nowe mamusie :-)

No wlasnie troche sie tym martwie bo w pierwszej ciazy wogole brzuch mi nie bolal, tylko juz pod koniec.
a brzuszek to ja mam haha spozywczy:happy2:, troche sie odlozylo sadelka, jak ustalam na wage to sie troche przerazilam gdzie ta waga z tamtych lat? haha:confused:.
Ok kobitki zmykam bo mezulo jeczy nad glowa. Milego wieczorku i odpoczywajcie kochane!!!!!

Tak oglądam :tak:
Mnie w 1 i 2 nie bolał brzuch,albo nie pamiętam,bo to bardzo dawno temu było-za 3 dni młodszy synek kończy 8 lat

Zrobiłam sobie suwaczek,miałam na razie nie robić,ale myślę-co ma być to będzie i ile mogę to zrobię,a reszta w rękach losu
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif

Ostatnia edycja:
To mnie boli tak jakbym kolke złapała no i wzdety czuje taki i boli mnie w okolicach pępka, ale to chyba obżarcie bokiem wychodzi :D

Tak btw na dziś żegnam się miłych snów życzę dziewczyny niech moc będzie z wami (lewa pachwina mnie boli ;() do jutra!

P.s. To jest przegięcie! 10 min a ja 3 razy już siusiu byłam!!! Co prawda ozłopalałam się wodą jak zawsze ale bez przesady!

Dobranoc na serio juz ;)

hej porannie.

noc przespana. Rano niewiedzialam co sie stalo.. wcale sie nie budzilam. cudo :) swieto dziś czy co??

chyba musze do lekarza. ja kaszle strasznie, ropą odkaszluje, gardlo boli jak diabli. F kaszle ( to jest normalnie cud!! on nigdy nie kaszlał! ) i z nosa ropa leci. O zasmarkany..ale O alergik.. on o tej porze zawsze zasmarkany.

reklama
bada m. to masz tak jak ja to też moje 3 dziecko i synek teraz w niedziele ma komunie córka ma 15 a teraz nie wiem co będzie sama nie wiem czy wolałabym ją czy jego oby zdrowe ale schizy mam wielkie to niby 5 tydzień a ja już wózek wybrałam a z objawów to moje piersi chyba są betonowe twarde i bolą jak diabli :-D

Do góry