reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczeń 2015

McPearl witaj ja też na lekarza czekam, ale na własne życzenie tak długo. O poprzedniej ciąży dowiedziałam się np dopiero w 9tym tyg :D wiec wizyta dopiero późno była ;)

reklama
Ja idę 19-go. To tak w miarę 5-6 tydzień będzie, więc powinno być przynajmniej wiadomo czy jest wszystko dobrze. Na razie walczę z bólami brzuszka od 2 tyg. pojawiającymi się co jakiś czas...tak jak dziewczyny pisały, ciągnięcie jak na @. I spodni już nie mogę dopiąć, hehe. W szoku byłam, że od razu tak mi wybiło. Jednak inaczej niż w pierwszej ciąży jest :-)

Ja się czuje cały czas wzdęta i tez nieoge dopiąć spodni bo zaraz mnie wszystko boli :( nie uwierzysz ale u mojej koleżanki w 3tyg juz lekki brzuszek był ledwo się dowiedziała i juz taki na dole jej wyskoczył wyglądał jak oponka ale szybko bardxo zmieniał kształt (to było drugie dziecko) ponoć tak jest ze w każdej kolejnej ciąży szybciej widać brzuch u mnie w poprzedniej zauważyłam "oponke" w około 7 tyg myślałam że przybyli mi się ale potem się okazało ze juz w ciąży byłam ;)

Już się rozpisałyście :-) ja dopiero jutro będę dzwonić do lekarza i się umawiać,ale kolejki takie,że wątpie ,że dostanę się wcześniej niż koniec maja.

Ja o pierwszej ciązy dowiedzialam sie w 17 tyg :) i jak sie dowiedzialam to brzuch w ciągu miesiąca wyskoczyl. w drugiej juz w 3 tyg bylo widac. teraz wieczorem mam brzuch wywalony jak bym byla w 304 m-cu. ale ja zawsze wieczorem tak mam, jak objedzona jestem :) dlatego lubie ranki :) taka zgrabniutka jestem :D

Hey,
witam się i ja. 2 dni temu robiłam test i grube 2 krechy. Byłam u gina i dostałam skierowanie na Hcg i progesteron. Zrobię w sobotę. Ciesze się bo właśnie minał 3 miesiąc po poronieniu, miałam być mamą sierpniową ale cóż... mam nadzieję, że będę styczniową :)))

Bada McPearl gratuluje II kreseczek!!! Renata piekna beta:-):-):-),gratuluje!!!!!!A grudnioweczkom dziekuje za mile za mile slowa.
U mnie ponura pogoda dzisiaj, caly dzien pada. Ja dzisiaj caly dzien mam bole brzucha, szczegolnie okolica jajnikow. mam nadzieje ze to nic powaznego.

reklama
zabawimy tu na całe 9 miesięcy czytam o dużych brzuchach i to właśnie dało mi do myślenia mam ogromny brzuch dodam ze to moje 3 ciąża i i tak zaskoczenie jak przy pierwszej :-D ale damy rade powodzenia dziewczyny

Do góry