reklama
McPearl
Fanka BB :)
Ja idę 19-go. To tak w miarę 5-6 tydzień będzie, więc powinno być przynajmniej wiadomo czy jest wszystko dobrze. Na razie walczę z bólami brzuszka od 2 tyg. pojawiającymi się co jakiś czas...tak jak dziewczyny pisały, ciągnięcie jak na @. I spodni już nie mogę dopiąć, hehe. W szoku byłam, że od razu tak mi wybiło. Jednak inaczej niż w pierwszej ciąży jest :-)
Ja się czuje cały czas wzdęta i tez nieoge dopiąć spodni bo zaraz mnie wszystko boli
nie uwierzysz ale u mojej koleżanki w 3tyg juz lekki brzuszek był ledwo się dowiedziała i juz taki na dole jej wyskoczył wyglądał jak oponka ale szybko bardxo zmieniał kształt (to było drugie dziecko) ponoć tak jest ze w każdej kolejnej ciąży szybciej widać brzuch u mnie w poprzedniej zauważyłam "oponke" w około 7 tyg myślałam że przybyli mi się ale potem się okazało ze juz w ciąży byłam 
bada m.
Fanka BB :)
Już się rozpisałyście :-) ja dopiero jutro będę dzwonić do lekarza i się umawiać,ale kolejki takie,że wątpie ,że dostanę się wcześniej niż koniec maja.
Ja o pierwszej ciązy dowiedzialam sie w 17 tyg
i jak sie dowiedzialam to brzuch w ciągu miesiąca wyskoczyl. w drugiej juz w 3 tyg bylo widac. teraz wieczorem mam brzuch wywalony jak bym byla w 304 m-cu. ale ja zawsze wieczorem tak mam, jak objedzona jestem
dlatego lubie ranki
taka zgrabniutka jestem 
Hey,
witam się i ja. 2 dni temu robiłam test i grube 2 krechy. Byłam u gina i dostałam skierowanie na Hcg i progesteron. Zrobię w sobotę. Ciesze się bo właśnie minał 3 miesiąc po poronieniu, miałam być mamą sierpniową ale cóż... mam nadzieję, że będę styczniową
))
witam się i ja. 2 dni temu robiłam test i grube 2 krechy. Byłam u gina i dostałam skierowanie na Hcg i progesteron. Zrobię w sobotę. Ciesze się bo właśnie minał 3 miesiąc po poronieniu, miałam być mamą sierpniową ale cóż... mam nadzieję, że będę styczniową
Bada McPearl gratuluje II kreseczek!!! Renata piekna beta:-):-):-),gratuluje!!!!!!A grudnioweczkom dziekuje za mile za mile slowa.
U mnie ponura pogoda dzisiaj, caly dzien pada. Ja dzisiaj caly dzien mam bole brzucha, szczegolnie okolica jajnikow. mam nadzieje ze to nic powaznego.
U mnie ponura pogoda dzisiaj, caly dzien pada. Ja dzisiaj caly dzien mam bole brzucha, szczegolnie okolica jajnikow. mam nadzieje ze to nic powaznego.
reklama