reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczeń 2015

Aguś :D ja tez juz wozki przeglądam. Imiona juz wybiream. nastawiam sie na dziewczynke.. zeby tylko pozniej rozczarowania nie bylo.

Moja to 4 ciąza.

i tez mam komunijnego syna w domu. My mamy 18-go.. a ja sie boje jak wytrzymam 2 godziny w kosciele jak ja co 10 min. musze isc siku. chyba jakies majtki z wkladem sobie kupie :D sukienka luzna na biodrach wiec chyba nie bedzie widac :)

reklama
Witam porannie przy kawce!
U nas dzisiaj piekne slonce, ale pewnie nie na dlugo. U mnie rowniez noc przespana hura:-). A ja jak zwykle kichania ciag dalszy, masakra:no:.
Piszecie o dzieciaczkach, moj ma 13 lat synus i tez jestem przerazona bo to przeciez tak dawno bylo.:baffled:

Cześć kobietki :happy2:
To widzę,że trochę nas tu będzie -rodzących po długiej przerwie
Mój starszy był u komuni w ubiegłym roku,bo u nas się idzie w 3 klasie,a w tym roku tylko rocznica
Powiem wam,że ja nie mam apetytu i jeszcze bardzo nie sikam, co mnie martwi, bo w tej ciąży z przed 2 miesięcy już sikałam i w ogóle miałam inne objawy niż teraz :baffled: ale widocznie każda ciąża jest inna
Miłego dnia :-)

No wlasnie bedzie nas troche:-). Ale i tak jestem przeszczesliwa pomimo wielu pytan w glowie, bo wszystkiego trzeba bedzie uczyc sie na nowo, ale damy rade:-D.
Ja juz synusiowi sniadanko zrobilam i zaraz mykam do pracy od 10-18, glupie godziny jak cholera ale coz, trzeba.
Bada ja z tym apetytem to mam tak samo, niby chce mi sie jesc a jak zaczne to po kilku kesach odechciewa sie achh ale poza tym zadnych innych objawow ciazowych, oby wszysto ok bylo.

U mnie z typowych cązowych objawów to tylko brak @ i bolesne piersi. Te sikanie to u mnie bywalo i wczesniej. zazwyczaj jak gdzies jade to mi sie chce czesto. jakby na zlosc.

Nawet kawe pije. w pierwszych dwoch ciązach to mnie zapach odzucał. a teraz?? jak niema kawy to ja zla jestem.

Ja rowniez jak do tej pory pije kawe, nawet zapachy mnie nie draznia o dziwo:happy2:, ale bardziej chyba nerwowa jestem, ma byc jak chce i chlop juz ma przechlapane haha, bidulek:happy:.
Ok, kanapki zrobione czas szykowac sie do pracy.
Milego dzionka!!!!!!

Cześć dziewczyny.

Ja chyba jedyną z małym berbecie w tym gronie moja młoda w czerwcu 3lata skończy :)
U mnie kolejny objaw, poranna opuchlizna ;( ledwo spodnie rano wcisnelam (wczoraj luźne były i teraz już też się robią) zaczyna się :(

I ja witam z ranka :)
Doggi ja mam niespełna dwulatka wiec tez małe dziecko jeszcze :)
Ja dziś sobie co.prawda pospałam ale młodsze właśnie takie spazmy mi urządziło w nocy, obudził się o 1 i była histeria, kopanie, rzucanie się po ziemi... Chyba się coś mu przyśniło, bidok :/

No i witam wszystkie nowe ciezaróweczki, trochę minie zanim się poznamy ale oby nas przybywało

Dziewczyny macie może jakieś stronki z bezpłatnymi próbkami kremów pieluch i innych rzeczy dla przyszłych mam ???? tak w ogóle to z kąd jesteście ja z Zielonej Góry

reklama
oboje z mężęm jesteśmy jesteśmy na urlopie więc w pracy będą pękać ze śmiechu że na wolnym zmajstrowaliśmy dzidzie :-D
No a ja to to chyba odrazu zwolnienie musze brać bo mam ciężką prace i dużo się dźwoga

Do góry