reklama
Nie mów mi o spaniu.. ja w nocy budze sie co chwila, zasnąc nie moge, a budze sie przed 5. i o 13 juz jestem tak zmeczona ze ledwie funkcjonuje. dobrze ze moge kawe pić bo inaczej F by chyba przejął obowiązki pana domu. matka by spala smacznie 
gosha_88
Fanka BB :)
Jak fajnie ze jest już osobne podforum to można pisać
u mnie z objawów narazie bóle podbrzusza lekkie jak ew poprzednich ciałach, pewnie rozciągają się więzadła, poza tym niestety mdłości, narazie bez pawików całe szczęście ale podejrzewam ze to tez kwestia paru dni.
Co do spania to nawet o tym nie myślę, bo dwójka dzieci w domu do ogarnięcia, no i mam nadzieje jak najdłużej pracować a ze pracuje na zmiany to i nocki i weekendy wiec na nadmiar snu na pewno nie będę narzekać.
A kiedy macie wizyty u ginekologa? Ja dopiero 26 maja to będzie równo 9 tygodni i mam nadzieje że wszystko będzie e porządku do tej pory...
Co do spania to nawet o tym nie myślę, bo dwójka dzieci w domu do ogarnięcia, no i mam nadzieje jak najdłużej pracować a ze pracuje na zmiany to i nocki i weekendy wiec na nadmiar snu na pewno nie będę narzekać.
A kiedy macie wizyty u ginekologa? Ja dopiero 26 maja to będzie równo 9 tygodni i mam nadzieje że wszystko będzie e porządku do tej pory...
gosha_88 u mnie tak jak pisałam senność okrutna, siusianie co pół godziny prawie chodzę!! I mdłości tez juz są i wieczorami czuję że zgaga się zbliża do mnie ;( przed okresem miałam bóle brzucha jak ma @ ale minął termin okresu i teraz mnie lekko ciągnie ale pachwiny pobierają
ja mam gina na 20 maja nie chciałam wcześniej bo i tak nic by nie zobaczył
a ma kiedy masz termin? Ze to juz 9ty tydz będzie? U mnie około 6-7 będzie dopiero 
reklama
McPearl
Fanka BB :)
Obecna, haha :-) teścik z 2 kreskami od wczoraj :-) liczę tylko by u lekarza okazało się, że wszystko jest w porządku.