reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczeń 2015

RenataT tez miałam skosic trawę ale nie pykło spałam 3h po południu (straaaasznie chodzę zmęczona cały czas)

Juz mamy swój dział prywatny :) styczniówki 2015 :)

reklama
Nie mów mi o spaniu.. ja w nocy budze sie co chwila, zasnąc nie moge, a budze sie przed 5. i o 13 juz jestem tak zmeczona ze ledwie funkcjonuje. dobrze ze moge kawe pić bo inaczej F by chyba przejął obowiązki pana domu. matka by spala smacznie :)

To ja w nocy jsk zabita, ostatnio mojej Olki nie słyszałam i byłam zdziwiona ze nocnik w innym miejscu ;)

Ja tak mialam w drugiej ciązy. Nawet Filipa do p-la 2 m-ce nie prowadzam, bo albo zaspalam, albo wymiotowalam. Ł wrocil z zagranicy i zajął sie synem.. a ja dalej albo spalam, albo wymiotowalam. :)

Jak fajnie ze jest już osobne podforum to można pisać ;) u mnie z objawów narazie bóle podbrzusza lekkie jak ew poprzednich ciałach, pewnie rozciągają się więzadła, poza tym niestety mdłości, narazie bez pawików całe szczęście ale podejrzewam ze to tez kwestia paru dni.
Co do spania to nawet o tym nie myślę, bo dwójka dzieci w domu do ogarnięcia, no i mam nadzieje jak najdłużej pracować a ze pracuje na zmiany to i nocki i weekendy wiec na nadmiar snu na pewno nie będę narzekać.
A kiedy macie wizyty u ginekologa? Ja dopiero 26 maja to będzie równo 9 tygodni i mam nadzieje że wszystko będzie e porządku do tej pory...

Gosha ja bylam ziś. kazala mi przyjsc za 10-12 dni. Dostalam nystatyne i musze pudelko zuzyc zeby jej sie pokazac od srodka :)

gosha_88 u mnie tak jak pisałam senność okrutna, siusianie co pół godziny prawie chodzę!! I mdłości tez juz są i wieczorami czuję że zgaga się zbliża do mnie ;( przed okresem miałam bóle brzucha jak ma @ ale minął termin okresu i teraz mnie lekko ciągnie ale pachwiny pobierają :( ja mam gina na 20 maja nie chciałam wcześniej bo i tak nic by nie zobaczył ;) a ma kiedy masz termin? Ze to juz 9ty tydz będzie? U mnie około 6-7 będzie dopiero :(

Sylwester ale zamierzam zaciskać nogi jak coś żeby jednak styczniowe było ;) a co.do sikania to zapomniałam, tez latam co pół godziny :)

reklama
Do góry