reklama

Styczeń 2015

Doggi na mnie tylko te leginsy z c&a dobre, specjalnie duuuuuuze kupilam i moje krotkie apodenki i koszulki bo mialam luzne :-P

Ja dzis z4obilam sobie wieeeeelka kapiel. Doprowadzilam sie do stanu "uzywalnosci" i mi lepiej bylo do odbioru wynikow. Nie dosc ze stare krowy mie kazaly mi wejsc przed nimi gdzie mialam wejsc po kartke i wyjsc to jeszcze lekarz oznajmil mi ze mam tendencje do kamicy w przewodac moczowych (po tatusiu bo dwa razy kamiemie rodzil :-[ )no ale zadnych lekarstw nie moze mi dac w ciazy.... ciekawe co moj gin w piniedzialek na to powie....

Emilchen ja niedlugo tez kolejny stanik kupie... swoja droga ktos wstawial link do sklepu z duuuuzymi rozmiarami ;-) moze moglby znow qstawic ;-)

Ł dzwonil za to z dobra info i w pon idziemy juz jakies pierwsze doki w banku podpisac. Troche sie uspokoilam bo jakos maks dockinca wrzesnia chcialabym tam mieszkax

reklama
Agulqa ja kupowałam na allegro ciążowe leginsy z panelem na brzuch. Ja kupiłam te najtańsze i fakt podarły się. Akurat po ciąży wywaliłam. Tylko jedna para się nie podarła bo mniej u niej chodziłam.

Ja też musiałabym się doprowadzić do stanu używalności. I dziecko też, bo chodzi rozczochrana, że chyba już nic nie widzi.

Megami dlatego jak robiliśmy remont to warunkiem koniecznym była duża wanna.
Kurcze tak wciagnęłam się w książkę, że nie wiem kiedy dzień mija.
Zaczęłam rano, a już jestem na 267 stronie!

Agulqa bedzie dobrze. Powiedzial tylko ze masz tendencje do kamieni ale poki co ich nie masz jak rozumiem?

Ja zas nie lubie lezec w wannie. U nas sluzy tylko do kapieli mlodej:)

Odnosnie łachow ciazowych to mam z poprzedniej ciazy legginsy h&m. Uzywane non stop a jak nowe wiec polecam.

Alecta a co ciekawego czytasz?

Agulqa oby z bankiem wszystko poszło po waszej myśli i jak najszybciej ;-)

Nulini to nie zapomnij sobie fotki pyknac jak juz się na bóstwo zrobisz :-D

Ja nigdy ciążowych ciuchów nie miałam i teraz tez nie będę :-P

Indii ja też zasypiam na stojąco dzisiaj :-/

Spać mi się chce! :-/

Kasiek mialam tylko badanie ogolne moczu. On powoedzial tylko ze lekarstw i tak nie moge dostac. Popytam wiec gina, byc moze bedzie kazal mi powtorzyc badania lub zrobic jakies bardzkej szczegolowe.

Ja zadnych koszulek itp tez nie mam. Moze pozniej z jedna ladna kupie na sesja ciazowa i jakies spodnie cieplejsze typu jeansy na zime

reklama
Femme czytałam "Zaślepienie" Karin Slaughter.
Świetny kryminał, właśnie pochłonęłam całą książkę ;-)

Mąż pojechał na zakupy, bo jutro jedziemy na nasze wakacje.
Oby tylko pogoda się poprawiła, bo będę zła

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry