hej, u nas dzisiaj trochę chłodniej więc super

ale deszczu nie widziałam od tygodni, chyba tylko jakieś dwa razy lekko pokropiło

Lato w sumie wymarzone na wypady nad jezioro, pierwsze takie od lat a ja uwięziona w domu

ale nic to, najważniejsze, że dzisiaj zaczynam19 tydzień a wczoraj weszłam w 5 miesiąc :-)
jezyk wszystkiego najlepszego dla Cypriana bo widzę w kalendarzu, że ma imieniny ;-) super, że wracacie do domu.
nieobecna jak ogarniesz to pisz co tam
Nulini podziwiam za te TIRy ale do tego trzeba też mieć charakter, zawsze mi się kojarzyły z silnymi babkami
Doggi Ty i tak aktywna jesteś bardzo! Nie powinnaś trochę więcej leżeć?

kasiek oszczędzaj się ile możesz. Ja chyba też mam mieć właśnie przodujące :-( tak powiedziała lekarka, nastraszyła i kazała jeszcze bardziej się oszczędzać. Ja nic naprawdę nie robię, ale przy małym dziecku sobie nie wyobrażam takiego trybu życia prowadzić.
My jak pisałam teraz wstrzymujemy się z wszelkimi wydatkami bo nie ma za co kupować, ale wczoraj myślałam, że padnę z mojego męża - jak zobaczył moje cycki na pół wychodzące z miseczek - komiczny widok - to stanął i lekko przerażony mówi,: chyba musisz sobie kupić nowy większy stanik
Aaaa i oczywiście ruchów jeszcze nie czuję...a byłabym spokojniejsza, gdybym poczuła dziecko co jakiś czas...