reklama

Styczeń 2015

To jest pocieszające ,że choć część używek, ale i część z 4 sprzedałam dlatego liczę,że mniej na Antka wydałam,najgorsze jest ,że im wyższa klasa tym droższe książki
Pocieszam się że nim Gniewko zacznie na dobre edukacje to Antoś skończy

reklama
Dziewczyny wspolcxuje Wam, moja mama tez wydala sporo kasy dla mlodego. Nie wiem cxy nie ok 400zl bo od 1-3 maja jakies zestawy cale cwiczen i podrecznikow plus ang i religia. Masakroza

Alecta- a gdzie wyjezdzasz? Bo ja chyba jakoś przegapiłam.

Jedziemy do Suśca na 4 dni.
Mają tam fajny ośrodek z basenem i własnym zalewem :-)

Oj na samą myśl o książkach głowa mnie boli.
Nikola za rok już obowiązkowo do szkoły idzie.
Teraz zostawiam ją jeszcze w p-kolu, ale jakieś książki pewnie trzeba będzie kupić.
Już w zeszłym roku mieli książki z różnymi ćwiczeniami.

Nulini- a Ty już wyszykowalas się na imprezę? Bo nie widzę zdjęć:P

Wczoraj się miałam szykować na dzisiejszą imprezę? :-D

Z książkami to od zawsze były jaja...
Moja mama dla mnie musiała kupować wszystko nówki, a 4 lata później dla brata już się nic nie nadawało, bo gnoje co roku zmieniają w szkole książki, żeby tylko trzeba było nowe kupić :wściekła/y:
I z najmłodszym to samo - 2 lata po średnim bracie i też ledwie kilka książek odziedziczył, a tak reszta wszystko nowe :wściekła/y:

A mnie się odechciało imprezy :-(
Przed domówką idziemy na imieniny teścia, nie dość, że wóda będzie się lała strumieniami (czyli na domówkę pójdę już z pijanym mężem, zamiast się dobrze bawić, będę się na niego wkur*wiać), to jeszcze NA BANK teść się śmiertelnie obrazi, że idziemy do kumpla na urodziny, zamiast u niego siedzieć i chlać, chociaż na domówkę idziemy już bez Młodej :crazy:
Ech, jak ja go nie cierrrrrrpię....

Udanego weekendu laski :-)

Wstałam o 5 bo mój pierworodny pojechał z babcią do Bytomia do rodziny i trzeba było ich zawieźć do Wrocka na pociąg-chyba pierwszy raz pociągiem pojechał i frajda niesamowita-a ja teraz czuje się jak by ten pociąg mnie przejechał,podziwiam ranne ptaszki:-D

Cześć porannie. Mnie z łóżka wywalił kościół ;-) o 8 zawsze grają pieśń, a że stoi od naszego bloku 100m to szału idzie czasami dostać. Moje chłopaki jeszcze śpią. Jestem w szoku bo młody przespał wczoraj u znajomych 1,5 godziny i jeszcze teraz śpi. Jutro wybywamy z rana nad morze. Powiem Wam szczerze, że jakoś tak mi się nie chce. Chyba przez to, że termin taki późny. Ale nie szło inaczej. Mogłam oczywiście powiedzieć rodzicom, że nie zaopiekujemy się babcią jak oni pojadą na turnus, ale to by taka z mojej strony świniara była. Mama zawsze dużo mi przy młodym pomagała czy jak do pracy, czy cokolwiek.

Kuzynka mojego męża co obecnie przebywa w Anglii zrobiła nam super niespodziankę. Odkupiła trochę ciuszków od znajomej i wczoraj wysłała nam paczkę. Bardzo się cieszę, bo ubranek dla dziewczynki to u mnie jak na lekarstwo. Trochę po Mikołaju czegoś białego, a tak to nie mam nic, choćby na wizytę u lekarza. szkoda, że przesyłki z Anglii są takie drogie bo gdyby nie to ciuchów byłoby znacznie więcej. U nich taniocha.

Witam z rana.

O ile moje życie/sen stało się łatwiejsze gdy mam poduche kojec <3 :)

McPearl super ze jedziecie mi w tym roku wypad przepadł a tak bardzo chce gofry :(

Dziś gnicia ciąg dalszy mam nadzieje ze ola bedzievtska spoko jak wczoraj

bada, Tosia raz jechała pociągiem i kombinuję, gdzie by tu z nią pojechać, żeby się przejechała, ja sama też uwielbiam pociągami jeździć :-D

McPearl, ja czekam, aż mnie o 6 rano będą zrywać wyjące pod oknem pielgrzymki :dry: I wcale nie jedziesz późno, ja wyjeżdżam 21 sierpnia w nocy, jako ostatnia chyba wczasy zaliczę, ale doczekać się nie mogę i strasznie już mi się chce jechać :-D

Doggi, gnij ile wlezie :-D

Mój "wspaniały" teściu właśnie dzwonił do męża i wymyślił sobie, że ja sama wrócę z Młodą do domu wykąpać ją, a mąż zostanie chlać z tatusiem :wściekła/y:
Zapewne gdyby nie późniejsza impreza to mąż by się zgodził :wściekła/y:

reklama
Nulini u nas bylo z ksiazkqmi to samo, ja po sis malo co mialam bo wszystko akurat zmieniali. Chociaz niektore zeby taniej zostawialam stare a jak cos innego bylo (bo przewaznke nowe wydanie sie roznilo lacznie 5slowami od poprzedniego) to kserowalam
A maz musi siemaz tak schlac juz u tatusia? A tesc niech sie obraza, chociaz nie bedzie dupy truc :-P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry