Heh ja dzis mialam pobudke o 3.45 i nie moglam zasnac. Tak bolal mnke kregoslup ze myslalam ze umre. Obudzilam Ł by pomaslowal ale ten trzy razy dotknal i zasnal

ulozylam wiec sie dobrze na podusi i mi przeszlo po jakkms czasie. Ale o 6.45 juz sie na dobre obudzilam :-(
Mcpearl doladnie, ja mam kuzynke w londynie i planowalam by w primarku pokupowala i mi podeslala. Ale ceny szok. Tesciu pracuje w niemczech to moze on mi cos przywiezie chociaz do berlina ma dosyc daleko :-(
Doggi ciesze sie ze i Tobie podusia sluzy :-)
Nulini lepiej jechac jako ostatnia niz w ogole

co do pomyslu tescia rozumiem ze maz sie nie zgodzil? My z Ł od zawsze wyzmajemy zasade "razem przyszlismy, razem wyjdziemy"...
Co do chlania to ja nienawidze jak ktos kogos namawia a co dopiero zmusza. I mojemu Ł tez zawsxe tlumacze, chcesz to pij ale mie zmuszaj innych. Nie toleruje yakiego zachowania i juz. Moze dlaego ze sama malo pije i zawsze mnie wkurza jak kros na sile mi wmawia ze chce pic...
Co do samochodu to czemu swoim nie chcecie? Za duzo pali? My akurat mamy tak z samochodem ze rodzicw Ł maja w gazie ale bez klimy wiec jak hdzies blisko to jedziemy ich ale wakacje itp odpadaja tym bardxiej ze maja mala pande

a moj tata ma mondeo ale nie w kombi, tez w gazie. No i do niego daleko by pozyczyl a i z dzieckiem ciezko byloby sie zmiescic ;-)
Doggi to do lozka i lezec