reklama

Styczeń 2015

Nulini- ja mam wszystkie takie meble:) bez nóżek właśnie :)

Doggi- Cyprian też wstał szybko ale oni nas nie budzą, nie odwaza się :P nie no są już na tyle dużo, że sami się sobą zajmą dopóki nie wstanie któreś z nas :)

reklama
Doggi, a nie mógł "stary młot" wstać o 3 do dziecka, skoro i tak o 6 już do roboty wychodził? Następnym razem każ dziecku tatusia budzić, a nie Ciebie denerwować :tak:
Niestety, znam takie zboczone, które czerpią radość ze sprzątania i sprzątają CODZIENNIE :baffled: Paranoja jak dla mnie :baffled:

jezyk,
no moje marzenie... Nigdy w życiu niczego na nóżkach, a że teraz mam u siebie zbieraninę mebli z całego domu, to wszystko kur... na nóżkach!!! :wściekła/y:

Ja ch.ujowa już jestem od jakiegoś czasu :-D

Witam porannie :-)
My dziś korzystamy z naszego ostatniego dnia i idziemy zaraz na basen.
Jutro rano musimy się wymeldować, ale planujemy odwiedzić jeszcze zoo w Zamościu :-)
Na szczęście słonko ładnie świeci i oby tak było przez cały dzień :-)

Pokaże Wam moją rasowa Smażing Plażing Nikole hihi

Załączniki

• 1407740418797.jpg
    1407740418797.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 50
doggi to Ci mala dala popalic.

co do pan domu to ja tez do najlepszej nienaleze. wychodze z zalozenia ze jak mi sie nie chce sprzatac czy gotowac to czemu mam to robic dla zasady ;p jak zjem czasem na obiad bulke to zaraz nie umre ;)

my od drugiej polowy maja nic co z seksem zwiazane, tzn ja. bo o Ł staram sie czasem zadbac ;p ale jakos daje rade, ciezko ale daje ;)

nulini co do mebli to ja staram sie ograniczac do min. cenie sobie przestrzec. dlatego w sypialni bedzie lozko, komoda, dwa male stoliczki i szafa na ubrania no i lozeczko bobasa a w salonie chce tylko stol z krzeslami jakas szafke pod tv, tv i kanape. po cholere mi cos wiecej ;p potem klamoty sie rozstawia na meblach i kurz zbieraja i nie ma komu sprzatac ;)

alecta, Twoja Córa to moja bratnia dusza :-D:-D:-D

agulqa, gdybym miała dużo miejsca, to też bym meble ograniczała do minimum, ale mam dwa małe pokoje na naszą (już niebawem) czwórkę, wiec niestety klamotów od groma :-(:-(:-( Do tego pokoje są tak cholernie nieustawne, że krew mnie zalewa...

Nulini Te koszulki są bombowe :) cały czas się przymierzam żeby nabyć ;) za nic nie wstanie bo tylko 3 h snu zostały i musi wykorzystać (warto wspomnieć że położył się o 2 bo grał...) i jest umowa on pracuje i przynosi kokosy a ja zajmuje się domem i wstaje do Oli.... Żałuję że się na to zgodziłam po Stachu szybko uciekam do pracy, jak znajdę

Alecta super masz laseczke córeczkę :)

A nie wiem, może się struła, choć wszyscy jedliśmy to samo, a może jakiś wirus. Ostatnio mieliśmy takie atrakcje w Wielkanoc. 6h podróży pociągiem do teściowej i cały pobyt u babci bidulka przeleżała i wymiotowała własną śliną :baffled: Tak że nawet nie wyszliśmy na jakieś zwiedzanie czy spacer ;-) Teraz chodzi ale taka niemrawa... No nic, poczekam aż lepiej się poczuje i trzeba jakieś zakupy ogarnąć.

Doggi to miałaś atrakcje w nocy... :szok:

Ja też z tych mało perfekcyjnych pań domu heheheh. Nulini świetna koszulka :-D:-D

alecta super smażing :-D udanej końcówki wyjazdu!

U nas też mebli zaczęło przybywać wraz z dziećmi, teraz też będziemy musieli dokupić komode.
Już nie mogę się doczekać kiedy wprowadzimy się do naszego domu, bo tam będzie garderoba. Ale to dopiero na wiosnę, wczesniej za żadne skarby nie zdążymy :(

nulini super koszulka! ;D
fakt, my bedziemy miec 4pokoje chociaz metraz i tak jakis wielki nie jest i pokoje srednio ustawne, ale ja planuje dua szafe w sypialni w przyszlosci spora w korytarzu wiec licze ze sie pomiescimy. terz jeszcze sprawdzilam i te meble do sypialni nozek nie maja, jedyne co to lozko niestety nie styka sie z podloga jako jedyne z calego kompletu.

doggi u mnie taki uklad by nie przeszedl. facetowi sie wydaje ze jak on pracuje a ty w domu siedzisz to nic nie robisz i masz byc wypoczeta usmiechnieta i zawse gotowa. ojjj nie nie.... ja ide do pracy po macierzynskim i tyle ;p

jezyk my mielismy meble do sypialni brac bez komody ale ostatecznie ze wzgledu na bubika bierzemy. a pozniej i tak na pewno sie przyda ;)

reklama
Agulqa_b ale sama piszesz ze siedząc w domu nie tylko siedzisz i puchniesz, on wie ze to moja praca i jak jestem zmęczona czy coś nie ma mi tego za złe, ale w tym siedzeniu w domu logiczne jest ze jak coś ja wstanę do Oli bo on rano idzie do pracy a ja zawsze mogę sobie odespac jak Ola śpi, wiadomo że jak pojawi się drugi no to trzeba będzie rozdzielić to ale puki co nierozumiem czemu on miałby wstać a nie ja skoro ja jestem w domu i mogę usiąść wypić kawę/herbatę, zdrzemne się, itp a on od 6-23.30 cały czas na najwyższych obrotach

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry