reklama

Styczeń 2015

reklama
Nulini ale juz do pionu ustawilam ja. Poinformowalam ze nie bedzie zadnych poprawin ani imprezy w lipcu:-P

Bada dlatego ja ciesze sie ze na czas remontu bede jeszxze u tesciowej. Fakt ze chce juz byc na swoim ale w tym syfie bym zwariowala

Szykujemy się do przedszkola :-)
Ostatni tydzień, ale później to i tak będzie gonitwa przed wyjazdem, więc jakoś damy z Młodą radę ;-)

Syf mam w domu, ale posprzątam dopiero na wyjazd, tak nienawidzę tego robić, że nie ma bata, żebym się spięła dwa razy :-D

Nulini no lekarz twierdził że to przez seks ze tam naruszylismy coś... Ogólnie najgorzej to od przodu jak juz wybierajcie inne pozycje ;-) chociaż mi nawet minetek teraz zabronił zero pobudzania lechtaczki :-/ :-P wiec nie wiem jak to się do tego wszystkiego ma

Kasiekz o to dobrze ze nie jestem sama ;-)

Mąż juz do pracy wrócił :-( akurat teraz kiedy bym chciała chociaż dwa dni dla pewności poleżeć... On sam też mówi ze cały mokry się obudził i temperaturę ma chyba ze stresu od tego wszystkiego :-/

Megami- zdrówka dla córeczki. A może to jelitowka? Może coś zjadła?

U was ma być chłodno od jutra bo od zachodu idzie zimno i deszcze. Co prawda zimno nie jest, bo 21 stopni ale dla mnie to akurat dobra temperatura :)

nulini ja mam to szczescie ze trsciowa 'robi po swojemu' i sprzatanie czeka mnie dopiero u mnie ;)

jezyk u nas cala noc a wlasciwie od 21 lalo, ale nie, nie ma czym oddychac ;p znow duchota

megami zdrowka dla mlodej

Nulini- ja sprzatac też nie lubię brrr.
A kiedy wyjezdzacie?

Ja tego NIENAWIDZĘ i nie rozumiem, jak można czerpać radość ze sprzątania :no:
Moje największe marzenie to mieć kiedyś tyle kasy, żeby sobie kupić wszystkie meble do domu i absolutnie wszystkie będą stojące na podłodze, żadnych nóżek, etc., mycie podłogi i odkurzanie pod meblami to coś, co przyprawia mnie o dreszcze...
Wyjeżdżamy 21 sierpnia w nocy :-D:-D:-D

femme, cholera, no niedobrze, my co prawda tylko na łyżeczkę się kochamy, bo mąż tak się pewniej czuje, ale i minetki i seks bardzo często...

Megami, może się czymś struła?

U mnie ciepełko, 23 stopnie o 8 rano, ale niebo zasnute cienką warstwą chmur...
W sumie już mi się nawet opalać nie chce, chyba pójdę spać :-D

reklama
Witam z rana i życzę wam żeby wasz dzień był zaje.bisty a nie to co mój...
Wasze dzieci też dziś takie zło? Ja moją zaraz chyba napoje melisą bo mnie trafia.
WSTAŁA O 3 NAD RANEM Z TEKSTEM NUDZĘ SIĘ!!!! I do piątej chodziła jeczala i marudzila mamusiu chodź na dół baje chcę i śniadanie i kąpać się w basenie, o 3!!!!!!! I jak zasnęła o 5 to godzinę spalysmy bo stary młot wstawał bo jechał po ryby do Drezna i oczywiście cała chatę musiał postawić na równe nogi. Tak więc głowa mnie boli od niewyspania, skurcze męczą od 3 z tej złości co mnie ogarnia o niedobrze mi pewnie też ze złości....

Megami ja wczoraj cały dzień miałam rewolucję flakow tyle ze dołem, wcześniej mąż i szwagier może u was też jakiś jednodniowy syf

Jezyk u nas już dziś zimno i zamarzam a w nocy lało ale było tak duszno ze się nie dało oddychać i teraz tak zimno aż dziwnie ze tak przez 3h się zmieniło

Nulini radość ze sprzątania nie istnieje, można czerpać radość z porządku ale ze sprzątania? Co ja perfekcyjna pani domu? Batdziej czuje przynależność do "ch.ujowa pani domu" :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry