reklama

Styczeń 2015

reklama
Jeszcze co do siary, pisałam niedawno, że mam jeszcze resztki po karmieniu... A teraz nic, sucho jak na pustyni.

Moje właśnie malują. A kiedy pójdą spać to nie wiem. Starsza w dzień spać poszła obrażona, bo jej obiad nie pasował :-D

Femme- najważniejsze że jest ok.

Megami- mój młodszy wczoraj się obraził i poszedł spać o 17.30. Już się zastanawialam co będziemy robić w nocy, a on spał do rana.

Ale was wzięło w nd na rozmowy o wierze:D Ja mieszkam na przeciwko plebani!

femme
super, że wsio OK:) Ja też mam zakaz sexu:/

My dziś zaliczyliśmy jeziorko i zajebistą rybkę (jak nad Bałtykiem). Teraz tableteczki i leżę;)

A tak w ogóle wczoraj wieczorem czułam jakby coś mnie bolało w szyjce, coś się rozciągało czy coś takiego, czasem kuło. Miała tak która i powie mi, że to normalne, bo ja też z serii panikar:D

Ostatnia edycja:
Ja zakazu seksu nie mam, ale i tak jakoś ochoty mi brak ostatnio.
Szkoda mi trochę tego mojego męża, bo on z tych co by ciągle mogli, a w ciąży nawet nie próbuje za często.
Po tym szpitalu już w ogóle zestresowany chodzi.

Kasiekz ja też czasami czuję coś takiego i w poprzedniej ciąży też czułam.
Wtedy gin mi mówiła, że to od hormonów, szyjka powoli się przygotowuje do swojej przyszłej roli, ale zawsze możesz zapytać swojego gina o to.

Megami ja przed ciążą też miałam resztki pokarmu chociaż młodego już od ponad roku nie karmiłam, a teraz zero.
Za to skutki mnie strasznie bolą nadal kiedy je dotykam :-/

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry