Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja też potrzebuję forumowej konsultacji. Czy możliwy jest już wyciek siary u mnie? Zaraz skończę 19 tc. Oczywiście chodzi mi o kropelkę, dwie. Ale zdziwiłam się, że to już.
Dzięki ;-) ale brzuch mnie boli :-/
Ogólnie to super zakończenie urlopu i lekarz mówił żebym nie jadła żadnych owoców prócz jabłek, malin i bananów bo powodują mdłości a ja grejpfruty pomarańcze itp tylko -_- taka informacja dla tych którym jeszcze nie dobrze ;-)
Tasia pewnie ze możliwy ja miałam jakoś w 16 tygodniu poprzednio :-)
Dzięki za odpowiedź, no ja niestety często nie daję rady czytać wszystkiego i mam wiele stron opuszczonych. Teraz jestem tu dzięki Teletubisiom:-) Ale zaraz ktoś pójdzie spać i będzie w domu cisza.
Lubię jak moje dzieci idą spać i panuje właśnie bloga cisza. Mimo że nie są już tak absorbujacy jak roczne dziecko to i tak lubię mieć chwile tylko dla siebie