reklama

Styczeń 2015

agulqa, mialam ten sam sen. śniła mi się wizyta u gina. taka nerwowa, bo ciągle czegoś zapominałam, wyników badań, pieniędzy, nawet godziny, na którą mam tam być nie pamiętałam :no:

femme, chyba podobnie myślę w kwestii wiary w coś. swego czasu czytałam sporo książek Dalajlamy. zresztą chciałabym kiedyś na starość, jak już nie trzeba będzie za niczym gonić ;-), chciałabym przestudiować wszystkie większe religie, bo bez sensu wypowiadać się na pewne tematy skoro nawet własnego pisma świętego w całości się nie przeczytało i zrozumiało.

Nulini, ja nie lubię leżeć na plaży, a tym bardziej pływać w naszym morzu, ale wiem jak to jest, gdy nie ma pogody, a obok Ciebie małe dziecko. także życzę Ci tego słonka! :tak:

byliśmy na placu zabaw i młodego użądliła osa. nie wiem jak to zrobiła, ale w dwóch miejscach! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: biedny :-(

reklama
Emilchen u nas popadalo wczoraj intensywnie ok 5minut i dzid od rana znow upal wiec standardowo glowa mnie bolala, ale po basenie przeszlo.
U nas tez raczej dretwo by bylo bez alko, jednak ja nie znam wszytkich i boje sie zeby ktos nie zaczal dziwnych scen robic. Znam wiele osob co po alko nie umie sie zachowac.

Alecta ja chodze do kosciola nie dla ksiezy a dla siebie i modlitwy. I przyznaje ze czasem po prostu nie slucham kazan jak glupio gadaja. Staram sie jednak znalezc taki kosciol gdzie da sie wysluchac mszycbez myslenia "co on znowu pier****". Tak samo ludzie mnie zadziwiaja co niedziele w kosciele w pierwszej lawce a w domu zone i dzieci bija. Dlatego ja przyznaje ze jestem wierzaca i praktykuje, ale niestety z niektorymi ksiezami sie nie zgadzam. Woele rzeczy to oni wymyslaja i tyle...

Ja uwazam sie za osobe wierzaca a ktos mi moze zarzucic ze jak moge w ciazy byc bez slubu i mieszkac razem. Ale ja wierze w Boga, w to ze to wszystko istnieje a zyje niestety nie zawzze zgodnie z tym co kosciol wymysla.

Nulini widzisz mojej tesciowej Ł przekaze info o braku poprawin bo ja nie cce sie denerwowac. Tym bardziej ze Ł tata ma 13lipca 2015 50te urodziny i twsciowa wymyslila ze moze jak zrpbimy 11lipca to poprawiny z 50tka polaczymy. No juz to widxe, to moj slub i chrzest mojego dziecka i zadnej 50tki nie bedzie :-P dlatego juz wiem ze lipiec odpadnie :-P
A co do pogody to moze Wam sie uda keszcze zalapac :-)

Doggo super sukieneczka. Czekam na foty patchworku, mega mi sie zawsze podoba :-)

Nulini- no właśnie mi chodziło o taki 23-25 stopni. Upały to tak 30. Zobaczysz nie będzie źle. Nad morzem to i przy 25 możesz plazingowac :)

Oj ja też chcę deszczu, jesieni, zimy, chłodu!

Jezyk to ja powiem coś wbrew sobie i mojej miłości do upałów ja marzę juz o zimie o styczniu nie mogę się doczekać juz kiedy wezmę młodego do wózka i pójdę na spacer :) wreszcie bez strachu ze znów zaczną mnie brać skurcze :)

Jezyk jak dla mnie mogłoby być na zmianę wiosna lato wiosna lato :) dziś dzień gorszy na zmianę ze skurczami boli krzyż i do tego zgaga od rana :/ i zawsze jak mam gorszy dzień ola jakby na złość nieznośna jest i rojbruje strasznie, na szczęście jutro stary ma wolne to odetchnę trochę :)

reklama
Femme- niby po stosunku może być dlatego my mamy zakaz. Ale ja zawsze każdą nawet najmniejszą plamkę jechalam skonsultować w szpitalu. Tylko wiesz ja jestem panikara i do tego po jednej stracie.
Nie wiem, może odczekaj z pół godziny i zobacz czy dalej plamisz.
A dużo tej krwi? I taka zywoczerwona?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry