reklama

Styczeń 2015

reklama
Nulini ale sie usmialam z bylego:) Faktycznie dobrze ze przelotny:p

Ja juz jarzynowke wstawilam. Maz mnie wku..... ze bez kija nie podchodzic. I teraz nie odzywam sie do niego, nie slysze i nie widze go. Poszlo o jakies lopatki mlodej ktore zgubil nad jeziorem i zwalil na mnie. Ja zadziora wiec dam mu popalic! Tylko szkoda sie musze sie denerwowac przy tym.

Kasiekz mój tak mnie wkurza ze tylko go widzę z rana to już jestem zła :P

Ok wszyscy po śniadaniu, mąż do pracy odprawiony wiec w końcu i ja mogę zjeść śniadanie.... W końcu! :)

Miłej niedzieli :-)

Elutka Aza wam również miłego urlopu

Nulini uśmiałam się z Twojej relacji :-D wieczór udany to najważniejsze

A i jeszcze wam powiem,że jedno dziecko to nie dziecko (cisza i spokuj w domu)

Doggi my też do kościoła nie chodzimy i nawet zapominam ,że dla wielu po to jest niedziela :-p a co do szycia to podziwiam,ja potrafie ale nie lubię

Nulini ja ostatnio poznałam! :-D na sunrise z nami był koleś który tak się wziął za ćwiczenia ze od roku nie tyka żadnych używek :-D wiec miałam kompana ;-) Buhahaha padlam z twojego byłego haha :-D to cieszy co? :-P

Doggi juz myślałam że jestem jedyną bezboznica :-P :-D

Udanych wczasów wszystkim urlopowicza ;-)

Ja wyczekam aż mąż ze śniadaniem przyjdzie...
Jeny jaki miałam piękny erotyczny sen :-D i oczywiście w kulminacyjnym momencie musieli mnie obudzić :-/ :-D

A ja dla odmiany się cieszę że nie jestem bezboznica:) miałam chwile zwątpienia i obrazilam się na Boga, ale na szczescie rozum mi wrócił.
My już po kościółku i jedziemy do teściów na obiadek. :D

Dziewczyny miłego wypoczynku.

kasiekz, to mnie mój wczoraj tak wkur*wił, aż oberwał :wściekła/y: A dzisiaj grzeczniutki, bo skacowany :-D

femme, oj cieszy, zwłaszcza, że trochę mi krwi ten były napsuł :-D A teraz karma go dopadła :-D

Elutka fajnie ze macie pogode ;-)

Ja nie bylam na weselu bez alko ale ja zawsze bawie sie bez wiec dla mnie to nie problem. A to w koncu moj dzien a nie wszystkich w kolo ;-)

Nulini my z Ł planujemy male wesele z chrzcinami na niecale 50osob. Dla mojej rodziny nocleg ze sniadaniem w hotelu gdzie bylaby impreza i po sniadaniu do domu. I wtedy na drugi dzien na spokojnie tylko my rodzice i rodzenstwo na obiedzie. Nie chcemy poprawin ani gosci na drugi dzien. Mysle ze przy dziecku bedziemy mieli dosyc wrazen po nieprzespanej nocy ;-)
Co do smarowania dupy mam to gdzies :-P mysle ze w naszym przypadku i tak beda gadac bo i moja i Ł rodzine ciezko zadowolic :-P
Zobacz jaki kochany tesciu ;-)
A co do bylego zobacz jak szybko mozna mezusia docenic ;-)

My z Ł staramy sie chodxic. Chociaz odkad wyszlam ze szpitala dxis bylismy pierwszy raz. Upaly raczej nie sprzyjaja temu, mi ciagle jest duszno i chce ske pic wiec na sile nie chodzilismy.

Ja na drutach w 4klasie sp robilam. Na tym moja przygoda sie skomczyla ;-)

Kasiek o yakie pierdy taka wojne? Ja na Ł czesto psiocze ale on zawsze powie cos ze zaczynam brac to z humorem. I dobrxe inaczej juz bym za morderstwo siedziala ;-)

Mi dzis znowu wizyta u gina sie snila.

Jezyk ja tez ciesze sie ze jestem dosyc blisko koscilla. Oczywiscke zdarza mi sie nie isc glownie przez moja i Ł prace od pon do nd od rana do wieczora, ale jak moge i teraz dobrze sie czuje to ide. I nie wyobrazam sobie chodsic sama do kosciola jak dziecko bedzie a zeby Ł w domu zostawal sam lub z dzieckiem.

reklama
Ja bardzo bym chciała w coś wierzyć ;-) łatwiej się żyje... Jednak kościół katolicki zdecydowanie nie dla mnie ;-) może jakbym poprobowala z innymi wiarami... Ale czekam na olsnienie nic na siłę :-P

No to witaj w klubie ;-)

Eh jaki fajny upał dziś.
Od rana byliśmy na basenie, ale trzeba było się ewakuować żeby młodego spać położyć.
Wczoraj nie spał i pod wieczór już nie dało się z nim wytrzymać.
Jak się obudzi to zamykamy na obiad i pewnie dalej na basen :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry