Elutka fajnie ze macie pogode ;-)
Ja nie bylam na weselu bez alko ale ja zawsze bawie sie bez wiec dla mnie to nie problem. A to w koncu moj dzien a nie wszystkich w kolo ;-)
Nulini my z Ł planujemy male wesele z chrzcinami na niecale 50osob. Dla mojej rodziny nocleg ze sniadaniem w hotelu gdzie bylaby impreza i po sniadaniu do domu. I wtedy na drugi dzien na spokojnie tylko my rodzice i rodzenstwo na obiedzie. Nie chcemy poprawin ani gosci na drugi dzien. Mysle ze przy dziecku bedziemy mieli dosyc wrazen po nieprzespanej nocy ;-)
Co do smarowania dupy mam to gdzies

mysle ze w naszym przypadku i tak beda gadac bo i moja i Ł rodzine ciezko zadowolic

Zobacz jaki kochany tesciu ;-)
A co do bylego zobacz jak szybko mozna mezusia docenic ;-)
My z Ł staramy sie chodxic. Chociaz odkad wyszlam ze szpitala dxis bylismy pierwszy raz. Upaly raczej nie sprzyjaja temu, mi ciagle jest duszno i chce ske pic wiec na sile nie chodzilismy.
Ja na drutach w 4klasie sp robilam. Na tym moja przygoda sie skomczyla ;-)
Kasiek o yakie pierdy taka wojne? Ja na Ł czesto psiocze ale on zawsze powie cos ze zaczynam brac to z humorem. I dobrxe inaczej juz bym za morderstwo siedziala ;-)
Mi dzis znowu wizyta u gina sie snila.
Jezyk ja tez ciesze sie ze jestem dosyc blisko koscilla. Oczywiscke zdarza mi sie nie isc glownie przez moja i Ł prace od pon do nd od rana do wieczora, ale jak moge i teraz dobrze sie czuje to ide. I nie wyobrazam sobie chodsic sama do kosciola jak dziecko bedzie a zeby Ł w domu zostawal sam lub z dzieckiem.