reklama

Styczeń 2015

reklama
Sprite wariatka z Ciebie :-P ja wzielam paracetamol i oczywiscie lipa. Nic nie dalo

Doggi a ja mialam ze dwa dni ok. Tzn troche pobolewala ale bez szalu a dzis goraco i na nowo :-(

Jezyk tylko ze mi paracetamol nie pomaga, amol juz tez, oklady. Nic totalnie :-(

Mcpearl udanego wyjazdu, baw sie dobrze :-)

Moj Ł wzial sie za siebie i zaczal biegac. I dobrze, moze w koncu cos zrzuci bo troche przybral w ostatnich miesiacach ;-)

Ja ide spac, bol glowy nie daje za wygrana. Dobrej i spokojnej nocy wszystkim zycze i ja i moj mieszkaniec ;-)

Hey, trochę Was ponadrabiałam. My już przenieśliśmy się do domku i znajomi wczoraj wieczorem nas opuścili więc jesteśmy teraz cały tydzień sami :)

Alecta gdzie pojechałaś na urlop? Miłego wypoczynku :))))

Doggi no ciekawa jestem jak wyjdą Twoje dzieła. Dobrze, że skurcze mniejsze.

Co do wesela bezalkoholowego to mój mąż kiedyś ns takim był i wszyscy zmyli się o 23 :)))

Jeśli chodzi o zarobki nauczycieli emerytowanych to moja teściowa po 30 latach poszła na wcześniejszą emeryturę i teraz żałuję bo dostaje 1100 zł. Wystarczało to jak żył teściu a teraz bida. Niestety lub stety w Wieluniu nie przyjmują nauczycieli na emeryturze więc trudno coś dorobić.

agulqa, u mnie poprawin w knajpie nie było, tylko cała rodzina męża była na obiedzie u jego rodziców, a cała moja rodzina była na obiedzie u moich dziadków i musieliśmy obskoczyć dwie imprezy ;-)

kasiekz, no dla mnie właśnie wesele jest jedną z takich okazji, gdzie alkohol musi być i nawet, jeśli młodzi zorganizują bez, to goście sobie kupią i później tylko będą dupsko obsmarowywać, że wódki nie było... Sama na weselach przeważnie piję, bo i tak na weselu upić się praktycznie nie da :-D

Doggi, ja to bym nawet nie umiała tak narysować, a co dopiero uszyć :szok: Ale trenuj, trenuj, czasem mam tak, że szukam konkretnego kroju i nigdzie nie ma, to się przejadę do Zgorzelca na przymiarki :-D

alecta, ale bym dupkę pomoczyła!!! Mój mąż też codziennie zimne piwko, to biorę sobie od niego łyka, żeby nie zwariować :-D

femme, ja, jak pomyślę, to u mnie wkoło też wszyscy piją, nie znajdę wśród znajomych nikogo, kto by nie pił... O rodzinie to nie wspominam nawet :-p

McPearl, udanego wypoczynku!!!

Ufff, Ja żyję :-D
U teścia nie najgorzej, mąż pił whisky, więc super, zaledwie dwa drineczki, a że teść sam whisky postawił, to i czepiać się nie mógł
wsQoQJBSAwgMtHLCkA02ykMMDE7jgBgO1MFCACxM8MIAABzigjA0JQCAAC1kMoMEDlEwQwgTGPKDBACwIAEECNizTwxQdlIQAHT4cZUoDEfiwCAIAdDBFDwzJQAMyoIYqqqg0yCBQQAA7

W międzyczasie przy stole mój stary coś tam chlapnął i teść w momencie się zorientował, że chcemy pożyczyć samochód, jak nas odprowadzał do furtki, to wylewnie zapewniał, że oczywiście, dla niego żaden problem, on rozumie, że taniej i że nie ma sprawy :tak:
Tyle dobrego i problem z głowy ;-)
Wyszliśmy punktualnie o 19.30, a o 20.30 na domóweczkę
wsQoQJBSAwgMtHLCkA02ykMMDE7jgBgO1MFCACxM8MIAABzigjA0JQCAAC1kMoMEDlEwQwgTGPKDBACwIAEECNizTwxQdlIQAHT4cZUoDEfiwCAIAdDBFDwzJQAMyoIYqqqg0yCBQQAA7

Obśmiałam się i aż trochę żałuję, że nie posiedziałam dłużej, ale ciężarna siostra jubilata też się o 23 zebrała, więc cóż, sama w pijanym męskim towarzystwie zostać nie chciałam, a też tatę musiałam zwolnić z opieki nad Młodą...

Wyglądałam szałowo, wszyscy się śmiali ze mnie i tej drugiej ciężarnej, bo ona rodzi 7 stycznia, ja 27, ona ma brzusio ogromny, a ja wcale :-D

A były?
O mamo, wzroku oderwać nie mógł, sam się spasł jak świnia (wygląda obleśnie) i nie ma zęba :-D
Jakie to szczęście, że był tylko przelotny :-D

Witam niedzielnie.

Jak dobrze ze jesteśmy bezbożnicy i do kościoła nie chodzimy bo by mi się nie chciało i tak :)

AZA juz dziś będzie pierwsze dzieło :) Oli sukienka tylko muszę dekolcik obszyc i kwiata jakiegoś zmajstrowac (bo ola tylko suknie z kwiatami uznaje :P)

Nulini ja die ciągle uczę i wydaje mi się lipa no ale cóż praktyka czyni mistrza, mam plan uszyć kiecke na wesele we wrześniu dla siebie i juz mam projekt narysowany ;) ja dlatego ze w sklepach nic na siebie nie mogłam znaleźć zaczęłam się uczyć szyć ;)
Ale bym się whisky ze spritem i pomaramcxom Mmmmm

reklama
Doggi, ja tak mam zawsze, jak szukam kiecki na jakąś okazję, to właśnie mam wymarzony krój i ni chu chu nigdy znaleźć nie mogę :baffled:
Ale szyć nie umiem :-( Moja mama za to nagminnie sobie szyje sama spódnice :-D Ale ona to i szyje i haftuje i szydełkuje i na drutach robi...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry