reklama

Styczeń 2015

reklama
Alecta bardzo ladnie w osrodku :-)

Doggi czekam na fotke sukienki :-)

A mi whisky tak smierdzi ze.... a najgorzej na drugi dzien jak juz paruje z czlowieka to jest po prostu okropnosc dla mnke :-P

Doggi czekamy wiec na fotki jutro :-P

Mnie znow glowa boli. Juz bylo tak fajnie chlodniej i mialam spokoj, dzisiaj znowu goraczka na dworze to i bol glowy jest :-( juz nie daje rady, pomyslow mi brakuje jak z tym walczyc

agulqa, mnie też głowa boli :-(:-(. i sobie schiza wkręciłam, że to pewnie ebola, którą przywiozła tydzień temu moja kumpela od narzeczonego z afryki :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: <głową w mur>

Alecta udanego wypoczynku :-)

Agulqa wiem co czujesz :-/ współczuję

Ale tu dziś spokój :-) my byliśmy na kinderbalu młoda się wybawila zresztą ja też miło czas spędziłam
Ale mój bobas się wierzga na wieczór normalnie czuje jakie to śmieszne uczucie :-D

Agulqa_b współczuję ja przez bóle głowy przechodziłam wczoraj i przedwczoraj caaaaaly dzień a ze nie chcę sobie dostarczać więcej tabsow tak się męczyłam ale dziś już luz :d

Femme to mój na wieczór się wycisza fika strasznie od okolo 11 tak do 15 potem coraz mniej a wieczorem cichosza :)

Współczuję bólu głowy :/

Moje bobo też szaleje. Najczęściej gdy leżę w łóżeczku albo długo nic nie robię :)
Gołąbki się duszą... Mąż sobie zażyczył :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry