reklama

Styczeń 2015

Jezyk bo i u mnie i u Ł wszytkie takie imprezy maja alko, i w sumie jestem sama z tym pomyslem przeciwko wszytkim. Ł niestety tez sie on nie podoba mimo to ze nie bedzie pic praktycznie w ogole...

Nulini i u nas tak bedzie tym bardziej ze z dzieckiem. Poki co stanelo na moim i poprawin nie bedzie. Chociaz tesciowa jeszcze nie wie ;-) a Ł wie ze ma siary nie narobic i owszem cos wypic moze ale kilka kieliszkow a nie ze na oczepinach bedzie pod stole spac.

reklama
Ja nie wyobrazam sobie wesela bez alko:) Bylam raz na takim a i tak wiekszosc pila na dworze wlasny alkohol w takiej altance (tajnie, ale pan mlody sam tam chetnie skakal). Ale to dlatego ze ja lubie drinki i piwko. Wina nie tykam. Pije zawsze z umiarem. Oczywiscie poza domem na imprezach spotkaniach z kolezankami itp. Na dziecka urodzinach jest tylko szampan do tortu.

Ja tam lubię sobie dobrego drineczka wypić ;) i wesele bez alko nie do przejścia wiec boję się tego co będzie w następny weekend i za miesiąc wesel dużo a ja z tym moim na trzeźwo nabawie się tylko rozwodu :P

Narysowalam projekt sukienki dresowej dla mojej sis :)wieczorem planuje ją uszyć :)

Załączniki

• 1407598405436.jpg
    1407598405436.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 50
Drogi ja też lubię sobie drineczka walnąć albo zimne piwko na wieczór mmm.
Dzisiaj mi tak ślinka ciekła jak mąż sobie z zimnym piwkiem przy basenie siedział ehhh.
Czekam na zdjęcie sukienki :-)

Jestem padnięta.
Tymko tylko chwilę kimnął się w aucie i już od godziny jest strasznie nieznośny.
Mąż pompuje właśnie materac i czekam aż powtorki pójdą spać, a ja razem z nimi.

A tu kawałek naszego ośrodka

Załączniki

• 1407602634099.jpg
    1407602634099.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 54
U nas się pije przy każdej okazji ale wszyscy piją tak ze jest wesoło a nie przypalowo ;-) jest śmiesznie i tyle ale my z Kaszub tu się pije i facetów upić to już wyczyn :-D
Ja lubię whisky ale nie lubię być pijana wiec z umiarem :-P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry