reklama

Styczeń 2015

Nulini moja też, ale że względu na ciążę na taki typowy Smażing nie mogę sobie pozwolić.
Nie uciekam całkiem przed słońcem, ale brzuch co chwila smaruje kremem.

reklama
Doggi, ja jak już będę mieć normalnie, regularnie kasę, to sobie kupię jeszcze inne kolory tej koszulki :-D Genialna jest :-D
A umowa z mężem - średnia, oj średnia :baffled: Pamiętam że z Młodą miałam to samo, mąż miał jedną wymówkę na wszystko - ja pracuję i zarabiam, więc nic więcej robić nie muszę. Teraz ja też pracuję, więc za taki argument od razu w łeb dostaje.
Fakt, że nam Tosia akcji w nocy nie robi, ale w poniedziałek, kiedy mąż ma dopiero na drugą zmianę, zaciskam zęby i wstaję rano, żeby wyszykować dziecko do przedszkola, chociaż mąż też mógłby to zrobić :dry:

Megami, oby szybko przeszła rewolucja żołądkowa!!! Polecam Mapa strony - Koszulkowo :-D

jezyk, mnie się marzy gigantyczna szafa na całą ścianę, żeby wszystko w niej upchnąć i nic nie trzymać na widoku... Ale tu nie ma gdzie jej nawet wybudować :baffled:

agulqa, takie szafy to skarb! Ja teraz od babci wydębiłam wielką szafę i mnóstwo rzeczy w niej poupychałam, ale dużo jeszcze chciałabym upchnąć :-(

Witam laseczki :happy2:
Megami mój Antoś całą noc wymiotował,napisał sms o 7 rano-mamo jestem taki chory-biedaczek,a dziś mieli wracać z babcią do domu,więc moja mama kupiła już Smecte i itp. i go leczy bo,jutro musi być w pracy,a ja sie martwie moim chorowitkiem
jezyk u nas poda od rana,jest 23 stopni
Nulini fajna koszulka, a sprzątać też nie lubię ale bardzo lubię mieć czysto :-p
ja kupiłam wielką szafę jesienią do nowego ganku i dalej mi mało :-D SZAFA PRZESUWNA GARDEROBA HERO ! DOSTAWA 0 ZŁ (4496157132) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Doggi z moim m jest tak,że on śpi jak zabity i nigdy nic nie słyszy,mnie natomiast budzi każdy szelest,więc i tak bym nie pospała,on by spał a dziecko marudziło :tak:

Megami zdrowka dla malej!

Alecta pelen releks:)

U mnie w wiekszosci mezol wstaje do cory tj.poki co spi cale noce ale jak byla maluska i etap zabkowania to on wstawal bo bardziej wyrozumialy mimo tego ze ja w domu a on do pracy. Wie ze ja gotuje dziecku (jemu okazyjnie bo je w pracy), sprzatam (uwielbiam, ale nulini nie mam nic na nozkach:p) i ogarniam caly dzien malą plus ogrod. Zakupy robi on bo tak bylo zawsze i tak zostalo-to on uwielbia:)

Kasiekz to ja mojego na zakupy wysyłać nie mogę ZAWSZE gubi listę zakupów i potem improwizacje jakieś robi i z całej listy zakupów gdzie jest 20 pozycji trafia tylko ze zgrzewka wody n/gaz a reszta zawsze źle :P

doggi pewnie cos w tym jest i masz racje tym bardziej ze z tego co mowisz pracuje duzo. ja po prostu nie wyobrazam sobie u siebie w zyciu takiego podzialu i tyle ;)

jezyk u nas na deszcze sie nie zanosi niestety :( a jak wczoraj padalo to bylo tak milutko ;)

mi jak moj Ł mowi ze on zarabia itp to ja mowie ze przeciez mimo L4 kasa wplywa. poza tym oboje chcielismy tego dziecka i nie przekonuje mnie to. no i ja jestem z tych kobiet co chca angazowac faceta w obowiazki zwiazane z domem a juz na pewno z dziecmi wiec moj Ł bedzie musial sie nastawic na to, chociaz z tego co widze zdaje sobie sprawe z tego ze juz po pracy nie bedzie grania i zycia jeszcze kawalerskiego tylko troche sie to zmieni ;)

nulini mi zawsze marzyla sie w sypialni szafa w zabudowie. ale ze na allegro znalazlam meble ktore wszystko wyniosa mnie mniej niz szafa na wymiar to cos za cos. za to w przyszlosci odzaluje kase i w korytarzu zrobie na wymiar konkretna wielka ;) a ta w sypialni mega mala tez nie bedzie bo 2,1wysoka i 2,3m szeroka :)

Doggi u mnie tak samo m jeździ albo ze mną albo z listą,ale zazwyczaj kupuje tylko napoje,karmę dla psa itp. czyli ciężkie rzeczy,a tak to 10 razy dzwoni i o wszystko się pyta,nawet jak mama chce mu dać pierogi to on odpowiada,że musi zapytac się Adusi :-D
agulqa u nas jak Antoś był malutki to m zawsze pomagał tyle,że nie w nocy ,bo śpi jak zabity,a przy Mikim to ja wicej a on Antkiem się zajmował,a teraz już mu zapowiedziałam,że jak będzie siedział po nocach i grał to razem z Gniewkiem na rękach,a ja idę spać bo skoro jemu się nie chce to może dzieckiem się zająć :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry