reklama

Styczeń 2015

jezyk to juz wiesz ze na jednego z synow bediesz mogla liczyc i bedie Ci pomagal :) drugi tez moze dorosnie ;)

ja tez zamierzam chustowac, kuzynka polecala chuste tkan,a na poczatek uzywana by miala zalamania. owszem trzeba dojsc do wprawy ale mowi ze z doswiadczenia wie ze tkana lepiej sie sprawdza niz np elastyczna

reklama
Jezyk to był mały test dla chłopców :-D Na szczęście noworodek nie będzie od razu od nich chciał cudów, zabawy itd to się przyzwyczają.

Alecta no dla mnie to też była wygoda, ale już wraz ze wzrostem wagi dziecka coraz gorzej w elastyku. Jak młode były za ciężkie to akurat je mniej nosiłam, potem wcale, a już całkiem spore w nosidle wiązałam. :-)

Dziewczyny a zmieniając temat - macie doświadczenie z chustowaniem, noszeniem w nosidłach? Dużo czytam na ten temat i strasznie bym chciała chustować :)

Ja chustowałam i będę chustować :tak: Z resztą temat poruszany na wątku zakupowym już ze dwa razy ;-)

agulqa, my też zawsze razem wychodziliśmy, ale jakoś po porodzie mojemu odbiło i zaczął "uciekać" z domu, widocznie tak sobie radził ze stresem, na szczęście się uspokoił :-D

alecta, ale ja tkaną też najpierw wiążę, a później Bobo wsadzam i dociągam :tak:

Nulini w niektórych rodzajach wiązań tak się nie da i wiąże się wraz z dzieckiem ;-)

Ale skwar... Mężu w pracy... Ostatnio nie mogę doczekać się weekendów, bo mąż w domu, a jeszcze jakiś czas temu wolałam, jak był w pracy bo spokój w domu :-D :confused:

Alecta jak u mnie, ale moj na 9.00 do pracy. Mam nadzieje ze przy drugim mu sie nie zmieni:p

Moj bez listy bo u nas liste to ja potrzebuje:p Napisze mu jedynie sms z tym co konkretnie chce a on reszte sam dokupuje ale u nas tak bylo od zawsze. Ja nie znosze zakupow i chodzenia po sklepach-on uwielbia:)

Polecam garderobe. Zawsze chcialam miec i w domu wydzielilam kawalek w sypialni na ten cel. 3/4 łachow meza reszta moja. Do tego zero zbednych komod w pokoju itp. Zamykam drzwi nic sie nie kurzy, jakos przestronnie i wiem co gdzie jest:) Na prawde nie trzeba na nia duzo miejsca i az tak duzo nie kosztuje. Tyle co szafa zabydowana a dwa razy wiecej miejsca bo po dwoch stronach (jak sie do srodka wchodzi). Robilam w Indeco.

Ja zas chustowania nie uznaje bo bylo mi zbedne. Mloda caly dzien grzeczna i nie musialam miec jej przy sobie. Do 4 mies. non stop spala w coconababy. A potem na dluzsze wycieczki w gory kupilismy nosidlo ergonomiczne Tula.

Ostatnia edycja:
Jezyk jak masz zlota raczke to w ogole luz! U mnie wchodzi sie z boku przez wlasnie drzwi przesuwne. Miejsce na ciuchy na lewo, na prawo i na wprost wiec to tak jakby miec 2,5zwyklych szaf wiec zawsze znajomym polecam przemyslec temat jesli potrzebuja duzo miejsca na ciuchy:) Ja mam mala ta garderobe bo sypialnia 17mkw ale mega pozytyczena.

Ostatnia edycja:
Alecta mi tez sie ona wydaje latwiejsza, mi kuzynka mowila ze tkanej mozna sie szybko nauczyc a jest stabilniejsza wg niej i czula sie z nia bezpieczniej i przede wszystkim na dluzej wystarczyla. Ja doswiadczenia nie mam, znam tylko opinie.

Nulini pewnie musial chlopak odreagowac ;-) moj i tak cale dnie poza domem w robocie siedzi :-(

Moj juz wrocil. Byl dzis w Toruniu na kilka h tylko. Ale za to jutro i po jutrze do 23 :-(

My zakupy bardzo czesto robimy wspolnie. Ja teraz rzadko sama chodze by nie dzwigac. No i ja jak ide do kupuje *******y :-P Ł gotuje wiec on wie czego juz nie ma i trzeba kupic ;-)

My na garderobe nie mozemy sobie pozwolic ale mysle ze poki co wystarczy nam spora szafa.

A ja wlasnie na wakacje itp chce chuste miec :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry