reklama

Styczeń 2015

bada.m, znam tę sofę :). wygodna jest :)

u mnie pół dnia lało, rano upał, więc przed praca zostawiłam ręczniki na balkonie (nie mam osłoniętego balkonu), a potem kilka godz. deszczu... ale przynajmniej chłodniej się zrobiło :tak:

rano wstałam z takimi nudnościami (mam je codziennie, ale dziś były wyjątkowe), od razu do łazienki musiałam :baffled:

idę klocki poukładać z młodym. miłego wieczoru!

reklama
Nulini co znaczy normalnym? takim sypialnianym? u nas raczej nie dotrwamy do tego sypialnianego,bo teraz 3 dziecko i pewnie trzeba mu będzie w przyszłości oddać naszą sypialnie :-D a tak w ogóle to przez te 11 lat to już nasze 4 łóżko i żadne na dłuższą metę się nie sprawdza

Bada m. zalezy jaki materac kupilas. Podajrze sa 3 do wyboru (cenowo=jakosciowo). Moi lokatorzy mają szary z tym lepszym materacem (w tej sredniej cenie) juz 3 rok. Wlasnie od wczoraj lezy w salonie i super prezentuje sie w nowoczesnym wnetrzu. Wczesniej byl w sypialni - spali na nim non stop czesto z dzieckiem i zachwalają:) Zero wgniecien w materacu, skrzynka mocna, sklada sie cicho i szybko.

kasiekz na to też liczę,ze będzie wygodnie,a skusiła mnie cena i powierzchnia spania,bo całkiem spora :happy2:a miałam jak wspominałam już kilka o wiele droższych kanap i po kilku latach kiepsko się śpi,więc teraz czas na Ikeę ,zobaczymy

agulqa, szkoda zdrowia na nerwy :tak:

ja od prawie 2 godz. leżę i zdycham. nagle taki ból mnie złapał w brzuchu, że przez moment aż mi słabo było. od razu wysłałam męża do apteki po nospe i do lóżka. teraz już przechodzi i tak myślę, że to chyba jakiś skurcz jelit był, czy coś... :baffled: przesrane :-p

sprite życze,zeby szybko przeszło :tak:
agulqa​ przykro,ze jesteś zawiedziona wizytą,rozumiem Cię doskonale-na mojej wizycie 2 tygodnie temu gin mnie zwarzył i zmierzył ciśnienie,po czym odmówił wypisania L4 i tyle :-( dopiero pan doktor za 200 zł dał awolnienie i poznałam płeć mojego skarba

Ostatnia edycja:
Najbardziej wkurza mnie fakt ze zaplacilam siano za to by wiedziec to co wiedzialam. Wole wiedziec wymiary dziecka, czy wszystko ok itp a nie czy chlopiec czy dziewczynka. No ale coz, wszystkiego miec nie mozna widocznie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry