• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

reklama
Ale miałam sen! Nie widziałam Waszych twarzy ale bada bylas przywódcą naszego gangu, byłam jeszcze ja, megami i Alecta (nie wiem czemu akurat my, może dlatego że to nasze trzecie dziecko i nadajemy się do zadań specjalnych :P ) w każdym razie czolgalysmy się po tunelach, kanałach i zbawialismy świat :D

bada, normalnym w sensie minimum 160x200 (bo jednak 140cm to strasznie mało :-() i o jednolitym materacu. W tym łóżku jedna część materaca jest szersza, druga węższa i z tej węższej się spada, w skutek czego mąż zawsze śpi na środku łóżka, a ja spadam :confused2: Ale też nie wiem, czy za jakiś czas nie opuścimy sypialni i nie zostawimy jej całej dzieciom, a sami przeniesiemy się do salonu i znów o łóżku będzie można pomarzyć... Dopiero na swoim zainwestujemy...

kasiekz, my mamy materac sprężynowy, a łóżko mam ogólnie z 10 lat minimum :tak:

agulqa, ja nigdy nie poznaję wymiarów Dzidzi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jezyk, ale masz wyobraźnię :-D

Ledwo wstałam i już mi się spać chce...
A Małżon jaki miły, chyba za ten wczorajszy seks się odwdzięcza :-D:-D:-D

Jezyk heh dobry sen miałaś.
Mi się ostatnio głupoty śnią.
Np dzisiaj śniło mi się, że jestem nianią Frania (z amerykańskiej wersji) i oświadczył mi się ten co u niego pracowałam :-P

A ja mam takie sny, że po przebudzeniu nie wiem, czy to się śniło, czy było naprawdę :-D
To, co się dzieje w ciągu dnia albo o czym myślę, to mi się później śni :-D

Ostatnio zastanawiałam się, kiedy się zapisać na USG prenatalne i śniło mi się, że byłam w tej klinice, czekałam do rejestracji, spojrzałam w kalendarz i okazało się, że dopiero jestem w 18tc i wizytę mam u okulisty, a nie u gina :-D

To teraz ja z serii głupich snów :-)
Śniło mi się, że po kryjomu paliłam papierosa, smakował mi jak nigdy, a sen był tak realny, że jak się rano obudziłam, to pierwsze co pomyślałam,że jak mąż się dowie, to będzie wściekły.
Kolejny głupi sen to, że poszliśmy z mężem na usg, ale lekarka musiała wyjść i zostawiła nas w gabinecie i mąż wymyślił, że przecież widział jak się robi usg, to on mi zrobi i na tym badaniu wyszło, że jednak będzie chłopak a mąż taki dumy siedział, że jak on zrobi usg to porządnie :-)

reklama
Czyli u każdej z nad w ciąży wyobraźnia pracuje na najwyższych obrotach :)

Ja jutro na glukozę. Nie wiem jak dam radę bo w domu jeśli w ciągu pół godziny od wstania nic nie zjem to jest mi tak niedobrze że szok. A na skierowaniu doczytalam że jutro pije 75 więc koszmar.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry