reklama

Styczeń 2015

reklama
Świetne te wasze sny
Kod:
:-D

Nulini my teraz śpimy na 140 i nam wystarcza,a nawet z Mikołajem dość często śpimy ,bo przychodzi jak ma koszmar,większego nie miałam więc nie mam za czym tęsknić

Byłam dzisiaj zrobić Hiv bo doktor się ocknoł,że mi wcześniej nie dał

goferek, no to ja mam właśnie takie sny, że się budzę i chwilę mi zajmuje ogarnięcie, czy to było naprawdę :-D

bada, no do nas Młoda też często przychodzi :tak: Ale ja mam porównanie, bo na wczasach śpimy na wyrze 180 albo 200 szerokości, u znajomków na 160x200 i zawsze się tak mega wysypiamy, jak nigdy :-D Ja to już się nawet zastanawiałam, czy samego materaca 140x200 nie kupić, ale jednak mam nadzieję, że kiedyś to łóżko będziemy mieć większe i szkoda mi inwestować w taki mały materac...

Nulini moja mama tak ma jak Ty,od 6 lat ma sypialnie z wielkim łożem 160x200 i nie wyobraża sobie już spać na kanapie, może my też w okolicach 50-tki jak już dzieci wybędą będziemy miały sypialnie z takimi łożami :-D

Ja juz zapomnialam co mi sie snilo:)

Materac mam 160 i faktycznie w sam raz tj. jak spie u rodzicow na 140 to tez wydaje sie OK. Na 180 czy 200 zgubilabym sie a ja lubie spac na lyzeczke:)

Witam się mamuśki.

Co do snów pisałam, że mam durne. Przed prenatralnym w 12 tc całą noc mi się sniło, że szukam pokoju badań usg nr 4. Kolejnego dnia okazało się że badanie mam w gabinecie nr 44 :-D:-D śmiać mi sie chcialo jak zobaczyłam na karteczce :)

Co do sytuacji mieszkaniowo budowlanej... chyba będziemy sprzedawać to mieszkanie w którym mieszkamy (połowa kasy pójdzie dla mojej siorki, a połowa na rozpoczęcie naszej budowy). Jedyny mankament jest taki, że będziemy musieli się wprowadzić do teściów na jakiś czas - ale zajmiemy całą góre w nowiuśkim domku. Przeskoczymy z 45 m 2 na jakieś 90 ... oby się to wszystko udało zrealizować do grudnia.
Także podrzucajcie pomysły na urządzanie mieszkanka, będę z chęcią korzystać bo weny brak na cokolwiek.

Pozdrawiam

Jezyk sen pierwsza klasa.

Nulini moj Ł pytal gina czy mozemy sie kochac ale wiecxorem na spacerze z psem tak sie poklocilismy o ta wizyte i pozniej jeszcxe o remont ze kazdy sam do domu wrocil i cala noc spalismh dupami do siebie. Dzisiaj jednak mu wygarnelam o co mi chodzi i ze jest po to by mnie wspierac a nie wkurzac dodatkowo. Wiec juz jest ok. Nie lubie jak mamy ciche dni

Jezyk Ł dzis i jutro w pracy od 11 do 23.

Alecta blagam :D jaki sen :p

Bada ja na hiv jeszcze nie mialam ;-)

My wezmiemy 160x200 tzw standardowy no i takie lozko jest w sypialni jaka chcemy kupic

reklama
co do pulpetów to chyba nie pomogę,bo ja robię tak jak mielone tylko wyrabiam malutkie pulpeciki,a sosu pomidorowego też nie lubię i robię z pieczarkowym i podaje z makaronem np.świderki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry