reklama

Styczeń 2015

reklama
Zelka super ze macie taka mozliwosc. My niestety w blokach bedziemy sie cisnac. Budowac bysmy sie chcieli jakby dzialka byla zeby kredyt ttlko na budowe wziac a ze kasy nie dzialke nie ma i dzialki brak to poki co mieszkanie nam musi wystarczyc. Trzymam kciuki by poszlo po Waszej mysli :-)

Nulini u nas raczej tez nie ma bo Ł tak jak Twoj wali glupie teksty i zapominam o co mi chodzilo :-P ale wczoraj mnie rozwscieczyl do lez wiec... to chyba nasze drugie lub trzecie ciche chwile odkad razem jestesmy.

Kasiek jak bedzie u Was padac kasą to daj znac, przyjade :-P

Zapomnialam sie wczorak pochwalic z tego wszystkiego ze podpisalismy kredyt na mieszkanie. Ok 29.08 lub na poczatku wrzesnia idziemy do notariusza. Mam nadzieje ze do 05.09 bedziemy miec klucze i zaczniemy dzialac.

Mnie dzis na slodkie wzielo i robie kopiec kreta :-) mniami

Jezyk dziekuje bardzo :-) jakos po wizycie w banku nie wchodzilam na bb a pozniej bylam tak zaaferowana wizyta ze zapomnialam o tym ze znow, po raz drugi, zwiazalam sie z Ł na 30 lat ;-)

Zelka, bada dzieki.

Bada ojjj tak. Najwazniejsze ze widze ze cos sie ruszylo. To juz jestem zadowolona bo mam swiadomosc ze dzialaja :-) teraz musimy znalez notariusza dograc termim z wlascicielami. Szybki remont i mam nadzieje ze ok 15.09 chocby z samym materacem bedziemy mogli tam mieszkac :-)

reklama
agulqa, no i teraz jestem zmuszona Cię udusić!!!
Kopiec kreta zeżarłabym chyba cały za jednym zamachem :dry:
Ale też sobie dziś dogadzam, najpierw kogiel-mogiel, a teraz jajka na miękko z miską sałatki z ogórków i pomidorów :-D

GRATULUJĘ KREDYTU!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry