• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

reklama
Stokrotka ja przed chwila wrocilam z Ł od ksiegowej i mowi ze widzi ze w ciazy i to chyba juz koncowka? Nosz kutwa, rynce mi opadly :-P a to dopiero polowa. Gdzie dalej?! I chodze wolniej od babci, za Ł ciagle krzycxe ze ma zwolnic i do tego jestem jak kaczka :-P

Laski o finansach nie mowmy bo nas zrujnuja :-\

Doggi nie siedz sama w domu moze w razie w . Jak zemdlejesz znowu to co dalej?

Mcpearl ale w ktorym tucznie?:-P

Nulini, bo Twoja ciąża nie różni się niczym od nie bycia w ciąży więc Ci dobrze :-P
Doggi uważaj na siebie kobieto.
Wspomnij ginowi o tym zdarzeniu.

Nulini Ty zakupoholiczko :-P
U nas jest fajny lumpek, muszę się do niego przejść jak kasę dostanę i kupić sobie jakieś worki na ciążę i może jakieś rzeczy dla Mani znajdę.

Nulini to poszalalas wypasne zakupy, cholerka ze ja tak nie potrafie:-\

Tak sobie mysle, ze jak skonczsz ta ciaze to mozesz zaczac zawsze kolejna;-)

agulqa to juz pojechala ta Pani ksiegowa:-D to my chyba na koniec ciazy bedziemy brzuchy na taczkach wozic:-)

Ja mam po Hani masę ciuchów. Mogłam ją przebierać po kilka razy dziennie;) Tyle nagrzebałam w lumpkach jak byłam w pierwszej ciąży. Mamy w mieście taki mega wielką hurtownię odzieży używanej i przy niej jest duży sklep. Dużo rzeczy z metkami. Sobie na ciążę też tam kupowałam. Nie było mi szkoda kasy na tych kilka miesięcy.

Nulini, bo Twoja ciąża nie różni się niczym od nie bycia w ciąży więc Ci dobrze :-P

No jak nie! Okresu nie mam :-D:-D:-D
A w lumpkach nigdy nic nie umiem znaleźć, wolę shopping online na Allegro ;-)

Stokrotka, mnie się tylko czasem takie akcje zdarzają, niestety rzadko coś fajnego u mnie w mieście sprzedają, a nie lubię płacić za wysyłkę :-p Chętnie bym zaczęła od razu następną ciążę, ale nie w tym kraju niestety...

Nulini, to Ci dobrze. ja nie narzekam, bo wiem, że niektóre mają naprawdę źle w ciąży. ja nie muszę leżeć. mogę chodzić, pracować i co tylko chcę. ale pierwsze 3 miesiące samopoczucie beznadziejne, wkurzają mnie moje cycki, już nie umiem się ogolić, bo brzuch za duży, seksu póki co nie mogę, jestem gruuuba i będę jeszcze większa :tak:, jestem bezradna w niektórych sytuacjach... cóż, takie pierdoły, ale jednak ;-)

Femme, mam ciążowy wstręt do kawy, ale dzięki ;-)

ja też prałam w lovelli albo dzidziusiu, ale potem przeszłam na taki tani płyn do prania z auchan z kaczuszką za 5 zł i było dobrze.

u Was też takie chłodne poranki i wieczory? idzie jesień tralalla... :tak:

Tasia, powodzenia. ja niestety nie odpieluchowałam jeszcze syna. moja wina, bo pracuję i najzwyczajniej w świecie nie mam na to czasu. niestety w 4 godz. dziennie nie da się tego wypracować. puszczanie go bez pieluchy np. na dwór i chodzenie z obsikanym dzieckiem mnie nie bawi, choć wiem, że takie metody skutkują... kupę od dawna woła i robi do wc lub nocnika. a jak Wy odpieluchowałyście swoje dzieciaki?

Ostatnia edycja:
Puszczałam z gołą pupą po pokoju (później w majteczkach, ale na początku musiałabym co chwile nowe dawać :P) i miałam nocnik i mop pod ręką. Jak zaczynała sikać to od razu na nocnik plus komunikat - siusiu na nocnik. Po paru razach strumyk był mniejszy, aż nauczyła się wstrzymywać, gdy czuje potrzebę. To było kilka dni w zamknięciu - nie wychodziłyśmy, żeby nie zaburzać nauki :-D Ale zdarzają nam się wpadki - np dziś biega sobie i bieda i zapomniała, że jej się chce chyba - kałuża na podłodze :-D No bywa :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry