• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

Ja też uzywalam dzidziusia i było ok.

Przespalam się troche, wstalam i dalej zimno, no nic mi się nie chce i do tego zaczął boleć brzuch.

Dla mnie ciąża to też żaden czas błogosławiony, a dosłownie droga przez mękę, dlatego tak bym chciała żeby już był styczeń.

Jezyk ja Ciebie rozumiem, zgaga mnie zabije, a jak zgaga sie skonczy to mdli mnie :-) i tak cały dzień a do tego chodze wolniej niz babcia:-/

reklama
Bada :-o o matko skąd takie rzeczy się biorą :-/

Marcioszek witaj w klubie śpiochów :-/

Alecta oj tak finanse... Ja juz psychicznie przez to nie wyrabiam :-(

Jezyk - dla mnie też... A tak wyczekiwalam tej drugiej ciąży miało być tak pięknie -_-

Agulqa kurcze zazdroszczę placków ziemniaczanych za mną juz kilka dni chodzą

Ja wstałam i dalej się fatalnie czuje... Nina mi właśnie kanapkę z czekolada robi... Pewnie wszystko w tej czekoladzie będzie :-D

Dla mnie tez ciaza nie jest laskawa, jak sie mdlości skończyły to zgaga zaczęła.
Ja tez mam beagla ale ma juz 10 lat. Jak moj synek sie urodził to chodzilismy razem na spacery, teraz tez chodzimy.

Stokrotka to ja zgagi mam codziennie od 20-23 dziś zaczęła się już godzinę temu i mi źle. Poza tym dziś mam bardzo zły dzień poszłam do sklepu może 500m od domu i juz z powrotem dojść nie mogłam bo skurczy dostałam i iść nie mogłam ale się głupio czułam wzywając taxi na taki odcinek mąż mówił ze nie mam sobie wkręcac tylko wezwać taksówkę bo to nie wstyd a troska (mąż nie mógł przyjechać no był sam w knajpie) a jak tylko weszłam do domu czarno przed oczami w uszach szum o bum na glebę, zemdlalo mi się :/ i id tamtej pory strasznie mi zimno, aż dreszcze mam. Wypatruje z utęsknieniem stycznia :(

Ja pralam w lovelle ale też koło 3 miesięcy dłużej nie było potrzeby.

reklama
Doggi :-o o matko z Tobą to w ogóle masakra współczuję i następnym razem nie patrz ze głupio tylko wzywaj ta taxi! Takie omdlenia nie są bezpieczne bo nie wiadomo jak upadniesz :-/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry