• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

alecta- to u nas z Cyprianem będzie tak samo jak z Twoją Nikolką :)

karpanna- no ja też się zastanawiam jak dzieci będą traktowac podręczniki, wiadomo są takie, które dbają o wszystko, a są też takie, którym wszystko dosłownie pali się w rękach. :)

A za mną chodzą pierogi, chyba w piątek będę kleić :)

reklama
Doggi mój pies też był niereformowalny... Teraz ani trochę mi go nie brakuje...
Za to dzieciaki jak są razem to dwa diabełki.
Tzn Nikola jest grzeczna tylko synuś mamusi trochę rozpuszczony...

A ja umieram taka śpiąca jestem głowa mnie boli :-/

Zalatwilam ZUS, posprzatalam trochę, byłam z kotem u weterynarza i do siostry na obiad wpadłam i padam... Coś złego z ciśnieniem się dzieje chyba :-/

Przeczytałam was ale nie mam siły odpisywać dzisiaj :-(

Dziś bratowa męża ,moja szwagierka miała wizyte za 3 tygodnie ma termin i wysłali ją do szpitala,bo zaczęła nagle tracić wzrok w jednym oku,przebadali i zapowiedzieli cc i wypuścili do domu i jak do 2 tygodni nic się nie rozpocznie to do szpitala i cesarka,w ogóle w tej ciąży bardzo źle się czuła,a ma w domu 2,5 latka i z nim ciąża superowa,a teraz takie przygody

Mi cały dzień strasznie chce się spać, a nie mogę zasnąć :-(

Co do wyprawki, my już bardzo dużo mamy kupione. Staraliśmy się wybierać rzeczy uniwersalne by pasowały zarówno dla chłopca i dziewczynki. Nie chcieliśmy kupować wszystkiego na ostatnią chwilę.

Co do psów, mamy beagla. Niestety na spacerach jest bardzo nie usłuchany i trochę przeraża mnie jak to będzie wyglądać jak dzidzia się już urodzi. Mąż pracuje po 12h więc to ja muszę z nim wychodzić w ciągu dnia. Zobaczymy jak to będzie.

Tak Ewi bede miala blizniaki:-) :-) :-)

Moj prawie maz w dziecinstwie stracil noge i ma proteze wiec on sytuacje z babciami i dziadkami ma opanowane w 100%:-) Powiem wam ze mnie najbardziej drazni jak pchaja sie w autobusie przy wsiadaniu malo czlowieka nie stratuja:-)

A we wroclzwiu dzisiaj piekna pogoda latam w spodenkach:-)

Mąż poszedł z dzieciakami na dwór i bardzo się z tego cieszę, bo już świra dostawały w domu i co chwilę trzeba było głos podnosić.
Jakaś w ogóle nerwowa ostatnio jestem.
Wcześniej zwalałam to na znienawidzoną prace, a teraz sama nie wiem o co chodzi.
Ciągle martwię się czy finansowo damy sobie rade jak mi premia od przyszłego miesiąca odejdzie, bo teraz za lipiec jeszcze szef musi mi wypłacić.

reklama
Karpanna ja jeszcze nic a nic po 5tyg września myślę że zacznę tez mało co po oli mam, więc praktycznie od zera jedziemy

Jezyk, karpanna to u nas rano była zimnica a teraz cieplutko

Alecta Mmmmm naleśniki bym sobie wciągnęła :)

Bada to u mnie i w pierwszej ciąży jakieś cudu niewidy się działy teraz jeszcze gorzej ciąża to zło łączę się ze szwagierka w bólu

Marcioszek to ja mam berneńczyka wyrosnietego i waży około 50kg i przy takim bydlaku to zwykła niesfornosc przechodzi w koszmar do nas dwa razy dziennie przychodzi chłopak i Edosia wyprowadza bo rano o wieczorem mąż ale ja z nim mam Zakaz chodzenia bo zbyt duże zagrożenie dla mojej ciąży i ma Edek nowego kolegę ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry