• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

Czytałam że pierzecie ubranka maluszków w loveli albo jelpie. A miałyście dzidziusia może. Ostatnio widziałam taki płyn w rossmannie w cenie 10 zł. Cena dobra ale nie wiem jak z jakością.

W końcu się zebrałam i dodałam suwaczki moich dziewczynek.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też uzywalam dzidziusia i było ok.

Przespalam się troche, wstalam i dalej zimno, no nic mi się nie chce i do tego zaczął boleć brzuch.

Dla mnie ciąża to też żaden czas błogosławiony, a dosłownie droga przez mękę, dlatego tak bym chciała żeby już był styczeń.

Laski ale naskrobalyscie od rana!:O

Doggi fajnie ze z nerami wszystko ok!:-)

Gosiane nic mi nie mow nawet o tym snie. Porazka jakas

Karpanna ja uwierze jak po porodzie siusiaka zobacze :-P

Tasia no wlasnie mysli sie cale dnie o tym wiec w nocy sie sni...

Mcpearl ja wynajmowalam trzy rozne w poznaniu. Od wilgoci i grzyba w kawalerce 20m2, po pokoj w domu gdzie pies ze schroniska mnie ugryzl do kawalerki 32m2 z Ł na 9 pietrze za 100zl wiecej niz ta 20m2 a wlasciciel do tej babki 20m2 niebo do ziemi. Zeby nie ciaza i prxeprowadzka do Tuczna dalej bysmy tam mieszkali

Doggi najgorsze to ze stare krowy od mlodych wymagaja a przykladu zero

Stokrotka czekamy na imfo :-D moze parka?:-D

Ewi jesli masz tzw sklep play na tablecie czy w tel to bb jest do sciagniecia za free ;-)

Karpanna my z Ł kupilismy dzis kolejne body, wliczne z zyrafka i czapeczke i niedrapki. Wstawie fotki jak do domu dojade. Wszystko w auchan za 19zl razem ;-)

Karpqnna bylam w bydgoszczy. To fakt strasznie zimny wiatr byl

A my w bydzi wjechalismy do babci Ł i mielismy zupke pomidorowa i placki ziemniaczane hihi ;-) a taki obiadek 3dni za mna chodzil ;-)

Bada nieciekawie ze szwagierka. Oby dobrze sie skonczylo

Alecta nic mi nie mow o fihansach. U nas tez srednio z tym. Jutro jedziemy do notariusza dac dokumemty zeby zaczal sporzadzac akt

Doggi jq nie wiem czy wyrosniety. Nasza suka tez ok 45 wazyla a facet zawsze wiecej

I chcialam sie pochwalic ze dzis pierwszy dzien 21tc czyli polowa za mna a co za tym idzie juz mniej niz wiecej ;-)

Marcioszka też mam beagla sukę jak pisałam niereformowalna :-D
Z tymi oczami u szwagierki to najpewniej ciśnienie i dziękuje za troskę
Ja kupiłam Dzidziusia płyn do prania i dla mnie śmierdzi i jest mało wydajny bo trzeba lać po 2 nakrętki i po 6 praniach widać dno ,a Lovella jest teraz w Biedrze za 14,99 za 1,5 litra lub 1,8 kg proszku już kupiłam , zresztą po jakiś 3 miesiącach prałam już ubranka maluchów w Persilu sensitve

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry