• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

reklama
W Bydgoszczy dziś tak zimno że na placu zabaw wytrzymałam pół godziny. Nie mam jeszcze długich spodni na brzuszek a w moje zwykle nie wchodze od 3 m. Mam duźy brzuch wszystko idzie mi do przodu :). Nie sądziłam że tak szybko się schłodzi. Dosłownie jesień.
Kącik uczniowski oraz wyprawka dla mojej starszej dziewczyny gotowy. Pierwszą klasę można rozpocząć. Młodsza córcia zostanie ze mną w domku a za rok do zerówki.

Ostatnia edycja:
Karpanna- u nas też okropnie zimno. No my kupujemy podwójnie do szkoły i do przedszkola.
A ile corcia ma lat? Bo nam mówili że Cyprian od razu pójdzie za rok do pierwszej klasy, że już nie będzie miał zerowki.

Starsza teraz dostanie podręcznik od państwa niby fajnie ale jak ulegnie zgubieniu lub zniszczeniu to będziemy musieli go odkupić bo on ma być przechodni. Już widzę jak 6 czy 7 latki o niego będą tak dbać.

Starsza teraz dostanie podręcznik od państwa niby fajnie ale jak ulegnie zgubieniu lub zniszczeniu to będziemy musieli go odkupić bo on ma być przechodni. Już widzę jak 6 czy 7 latki o niego będą tak dbać.

Jezyk moja Nikola zostaje w przedszkolu i tam będzie miała zerowkowe przygotowanie, a za rok witaj pierwsza klaso...
Ehh,a przecież dopiero co się urodziła.

My dziś na obiad zjedliśmy naleśniki z twarożkien.
Jakoś nie miałam weny na wymyślanie czegoś, mąż też, a dzieciaki się ucieszyły hehe.
Teraz muszę chwile poleżeć, bo kurcze chwile przy patelni postałam i już brzuch mi wariuje

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry