reklama

Styczeń 2015

reklama
U mnie dla siebie trzeba miec ciuchy a dla dziecka tylko na wyjście. Mozna bylo oczywiście miec swoje i dobrze ze wzięłam bo maly sie obsrajdal 2 razy i trzeba było w nocy przebierać. Teraz nie wiem jak jest bo nie sprawdzałam ale na stronie szpitala jest lista

najgorsze jest to,że masz zabrać wszystko dla siebie i dziecka ,a jest tego sporo a nie ma gdzie tego trzymać,my trzymałyśmy torby pod łóżkiem przychodziła salowa sprzątać i narzekała,powinni zapewnić szafy dla pacjentów

We Wrocku nie trzeba miec swoich ciuchow. Do porodu i tak dają szpitalną koszule a potem przebralam na swoją. Dzieci tez ubierają i zawijają w bety. Ale tez ubieralam malą w swoje ciuchy a potem w ich becik:) Pewnie zalezy od szpitala.

Wroclawianki jak dobrze rozumiem za tydzien spotkanie w Ikea:) Super!

reklama
Jezyk ja paracetamol ale odkad gim wyrazil zgode chyba z 4razy wzielam. Tez nie lubie sie meczyc.

Ogolnie jak kolo 13zasnelam tak sie wlasnie obudzilam, w mieczy czasie mialam jakies 30min niespania i jadlam obiad :-P teraz chyba walne kawke z lodami bo czuje sie jak jakies rozjechane zwloki :-P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry