reklama

Styczeń 2015

reklama
Laski ale skrobiecie, masakra jakas. Wcxoraj mialam latania wiec nie zajrzalam po poludniu i dzis 9 stron nadrabiania :-P

Ja wczoraj na obiad mialam pierogi z kapusta i grzybami :-P a dzis na drugie sniadanko sobie zafundowalam buleczke z nutella ;-)

Gosiane jak mozesz wrzuc na watek z przepisami jak robisz placki z cukini. Mam chyba z 5duzych i nie wiem co z nimi zrobic ;-)

Karpanna ja pharmaton matruelle wczesniej pregna plus i pregna dha. Jak mi sie teraz skoncza to tez zmienie ale nie wjem na jakie jeszcze

Elutka mi tez zdarza sie o witaminach zapomniec, wczoraj nie wzielam ;-)

Suseł ja gina sama zapytalam. W witaminach jest tez kwas foliowy wiec nie wiem czy jak ktos witamin nie je to nie powinien chociaz kwasu brac

Ewi wspolczuje z zusem!:-\ zawsze jakies jaja wyczynaja :-\ widze ze jak wszedzie kazdy gada co innego. To tak samo jak my teraz zalatwiamy remont i notariusza i tez kazdy ma swoja bajke. I w co tu wierzyc?

A propo lodow kupilam dzis moje ulubione z algidy, ciasteczkowo, karmelowo smietankowe ;-) do kawy idealne :-D

Alecta mi femibion natal 2plus polecal gin z poznania i chyba zacxne je brac jak te skoncxe.

Nulini baw sie dobrze !

Laydeek kazde ciasto bez pieczenia u mnie mile widzuane :-D tesciowz robi 3bita ale piecze :-P

A mi gin powiedzial ze prawdopodobnie chlopak ale i tak wiem ze moze byc pomylka. Chociaz ciesze sue na mysl o malych trampeczkach :-P

Laydeek ja nie podam wymiarow ale ja na blache standardowa robilam, nie zadna pomniejszona i nastepnym razem zrobie na mniejszej. Wole by ciasto bylo ciut wyzsze. Nooo i planuje polozyc dwie warstwy krakersow :-P

Alecta wlasnie mi tez cienkie wyszlo a ja wole grubsze stad wezme mniejsza blache :-P

Ja ostatnio tez sreenio spie. A Robert wcxoraj o 22.30 zaczal fikac wiec kopal mnie do po 24 i tesciowa z Ł cieszyli sie jak dzieci a ja spac chcoaoam. W koncu zasnelam to maly znow kopal i sie przebudzilam. Dzis tez czuje pierwszy raz w dzien ze intensywnie sie kreci

Bada mam to samo co Twoj maz a jak widze poduszke i koldre lub koc to mnie nie ma :-P

Femme z krakersami mozesz miec problem :-P

U nas pogoda fajna czuc jesien ale sloneczko jest i ja na ramiaczkach bluzki zakladam bo mi goraco :-P

Ewi u mnie w domu tata gotowal zawsze wiec mama nie miala takich tekstow a propo jedzenia, za to tata mnie uczyl robic mielone jak mial reke w gipsie a mnie obrzydza zabawa w surowym miesie i pytal jak sobie to wyobrazam jak bede na swoim wiec powiedzialam ze bede miala gotujacego meza. No i mam Ł ktory gotuje :-P

Alecta ja jak bylam na masazu relaksacyjnym przed ciaza to pozniej 7dni l4 bo tak mnie baba "wymasowala" ze nie moglsm soe podniesc z lozka a chodzilam jakbym 90lat miala

Tez lacze sie w bolu bo a inowroclawia nikogo nie ma :-(

Dzis bylam u notariusza umowic podpisanie aktu. Za tydzien w pt podpisujemy i mam nadzieje ze cos sie ruszy bo juz nie daje rady :-(

Hey! Ja mam dziś burdellos bum-bum. Co próbuję się za coś wziąć to zaczynam inne rzeczy a poprzednich nie kończę. Nie mogę się zorganizować. Też chcę dzisiaj zrobić to Rafaello tylko po składniki trzeba jechać...

Ewi wiem, niegrzeczna jestem... Z góry przepraszam, że się nie odezwałam ale do wieczora 9 byli z nami znajomi i nie miałam jak się umówić a Ty już 10 wyjeżdżałaś więc już Ci d...y nie chciałam truć... Do Elutki też się odezwałam gdy miałam wolny dzień bo tak to cały czas coś mieliśmy zaplanowane. Za moło dni było i tyle :))) Trzeba pojechać jeszcze raz ale to już z dzieciami się spotkamy :)))

Bada mi tam pasuje następna sobota. Wiem, że chciałaś w Ikei. Ja tam mam dobry dojazd a jak reszta babeczek?

Jeju, czemu w Ikei? na Zakupy chcecie iść? Ja mam dobry dojazd ale myślałam bardziej o jakimś parku jak będzie ładnie (można wziąć dzieciaki) ewenutalnie jakiejś kawiarni dobrej.
Ja do porodu nic nie musiałam mieć, podobnie dla dziecka w szpitalu. Ale ja rodziłam w prywatnym, w publicznych we Wrocławiu trzeba mieć wszystko swoje.

Robię sobie kawę, bo mam ciśnienie 89/60... nagotowałam siemienia lnianego, ale nie wiem, czy będę w stanie to przełknąć :sorry: fuj.

Wy też tak macie, że waga codziennie wskazuje więcej? Moja gin mnie znowu ochrzani.

McPearl tak jak dziewczyny piszą, to trzeba u siebie w szpitalu się dowiedzieć, bo różne obyczaje są.

JA zasypiam kiedy chcę, nie ma problemu. Na siedząco też umiem, na stojąco nie próbowałam;-) Dlatego ja wstaję do córki, bo jakby mąż wstał to pół nocy leżałby i patrzył w sufit, no a do pracy przecież musi chodzić.

Emilchen ja nie mam wagi wiec hie sledze w ogole :-P gin tez mnie noe wazy :-P a siemie lniane mozesz pic np z mioden i cxesto moeszaj by nie zostalo na dnie, da rade to pic. Ja pilam ponad tydzien jak mi struny wysiadly ;-)

reklama
Elutka ja chetna na spotkanie ale to po wakacjach dopiero bo teraz mnie nie ma. Kto jeszcze z Krk?

Alecta moj maz z podkarpacia a dokładnie z Łańcuta, właśnie jestesmy u teściów do ndz. Moze sie nam kiedys uda spotkac.

Yyy miałam coś napisac i zapomnialam...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry