Laski ale skrobiecie, masakra jakas. Wcxoraj mialam latania wiec nie zajrzalam po poludniu i dzis 9 stron nadrabiania
Ja wczoraj na obiad mialam pierogi z kapusta i grzybami

a dzis na drugie sniadanko sobie zafundowalam buleczke z nutella ;-)
Gosiane jak mozesz wrzuc na watek z przepisami jak robisz placki z cukini. Mam chyba z 5duzych i nie wiem co z nimi zrobic ;-)
Karpanna ja pharmaton matruelle wczesniej pregna plus i pregna dha. Jak mi sie teraz skoncza to tez zmienie ale nie wjem na jakie jeszcze
Elutka mi tez zdarza sie o witaminach zapomniec, wczoraj nie wzielam ;-)
Suseł ja gina sama zapytalam. W witaminach jest tez kwas foliowy wiec nie wiem czy jak ktos witamin nie je to nie powinien chociaz kwasu brac
Ewi wspolczuje z zusem!:-\ zawsze jakies jaja wyczynaja :-\ widze ze jak wszedzie kazdy gada co innego. To tak samo jak my teraz zalatwiamy remont i notariusza i tez kazdy ma swoja bajke. I w co tu wierzyc?
A propo lodow kupilam dzis moje ulubione z algidy, ciasteczkowo, karmelowo smietankowe ;-) do kawy idealne
Alecta mi femibion natal 2plus polecal gin z poznania i chyba zacxne je brac jak te skoncxe.
Nulini baw sie dobrze !
Laydeek kazde ciasto bez pieczenia u mnie mile widzuane

tesciowz robi 3bita ale piecze
A mi gin powiedzial ze prawdopodobnie chlopak ale i tak wiem ze moze byc pomylka. Chociaz ciesze sue na mysl o malych trampeczkach
Laydeek ja nie podam wymiarow ale ja na blache standardowa robilam, nie zadna pomniejszona i nastepnym razem zrobie na mniejszej. Wole by ciasto bylo ciut wyzsze. Nooo i planuje polozyc dwie warstwy krakersow
Alecta wlasnie mi tez cienkie wyszlo a ja wole grubsze stad wezme mniejsza blache
Ja ostatnio tez sreenio spie. A Robert wcxoraj o 22.30 zaczal fikac wiec kopal mnie do po 24 i tesciowa z Ł cieszyli sie jak dzieci a ja spac chcoaoam. W koncu zasnelam to maly znow kopal i sie przebudzilam. Dzis tez czuje pierwszy raz w dzien ze intensywnie sie kreci
Bada mam to samo co Twoj maz a jak widze poduszke i koldre lub koc to mnie nie ma
Femme z krakersami mozesz miec problem
U nas pogoda fajna czuc jesien ale sloneczko jest i ja na ramiaczkach bluzki zakladam bo mi goraco
Ewi u mnie w domu tata gotowal zawsze wiec mama nie miala takich tekstow a propo jedzenia, za to tata mnie uczyl robic mielone jak mial reke w gipsie a mnie obrzydza zabawa w surowym miesie i pytal jak sobie to wyobrazam jak bede na swoim wiec powiedzialam ze bede miala gotujacego meza. No i mam Ł ktory gotuje
Alecta ja jak bylam na masazu relaksacyjnym przed ciaza to pozniej 7dni l4 bo tak mnie baba "wymasowala" ze nie moglsm soe podniesc z lozka a chodzilam jakbym 90lat miala
Tez lacze sie w bolu bo a inowroclawia nikogo nie ma :-(
Dzis bylam u notariusza umowic podpisanie aktu. Za tydzien w pt podpisujemy i mam nadzieje ze cos sie ruszy bo juz nie daje rady :-(