reklama

Styczeń 2015

Kasiek a gdzie dostała mandat co by wiedzieć :)))) Co do dyniowej to ja bym musiała u kogoś spróbować bo tak to szkoda mi robić jak się okaże, że nie mój smak. Choć nie powiem, myślałam już nie raz o czyms z dyni tylko jak to smakuje... Podobna dynia jest do czegoś w smaku?

reklama
Femme ja mam na szyi i dekolcie takie syfki :/ wyglądam jak nastolatka taka obsypana prycholami :(

Jezyk wiem, tak się śmieje tylko ze płeć się zmienia ;) bo przy olce tak miałam

Megami ja mam uraz do fasolki ostatnio jak robiłam po bretonsku to pomimo tego że fasolę namoczylam dzień wcześniej wieczorem to i tak nie chciała się ugotować i tak szybkie danie robiłam 6h! Bo fasola ciągle twarda :/

AZA ja dyniowa robie na dwa sposoby jak mi się chcę albo na słodko z kluseczkami (smakuje kak mleczna) albo na ostro z czosnkiem i gałką muszkatołowa zupa krem obie Mmmmm pycha musze zrobić z kluseczkami :)

aza na Zachodniej;) Hmm...nie wiem do czego jej smak porównać (jakbyś zmiksowała ziemniaki z marchewką?) ;D Dziś zrobiłam na ostro z papryką i gałką, ale miód to łagodzi. I pycha! Normalnie robię z mlekiem kokosowym, ale siorka u mnie i go nie lubi;)

Dziewxzyny, chyba nikt nie lubi brukselki oprocz mine, serio, nie znam ani jednej osoby :D

Co do smamow, to mnue w pierwszym trymestrze bardzo odrzucalo od slodkiego, wchodzilo mi samo slone I ostre. Teraz wszystko wrocilo do normy :) chyba poprostu hormony przestaly szalec. A wlasnie nie wiem, czy juz wspominalam, ale tarczyca mi sie juz sama naprawila, chyba poprostu obecnosc dzidziusia na poczatku zrobila mi take spustoszenie

A u Was już jest dynia?
Uwielbiam krem z dyni mniam mniam.
Ja dodaje też trochę goździków i cynamonu :-)
Kurcze, ale smaka mi zrobiłyście.

Wróciłam z egzaminów, średnia 5,0 :-D
Na początku września odbiór dyplomu i... nie wiem jeszcze co dalej heh.

Doggi to ja mam nadzieję, że Maryśce nic nie wyrasta, bo od wczoraj ogorkami malosolnymi się opycham :-P

Ostatnia edycja:
Sprite świetnie wspomnialas o bigosie i jutro musze go ugotować! Bo uwielbiam kanapkę z żółtym serem i na to bajgos!

Indi super ze tarczyca się ogarnęła :)

Alecta wow kujonka :P
Haha nigdy nie wiadomo ;)

Indi dobrze, że z tarczycą już wszystko w porządku. Co do smaków mam tak samo. W pierwszym trymestrze nie tknęłam czekolady, teraz jem wszystko, brukselkę też lubię :-)

alecta gratuluję, mam nadzieję, że kciuki trzymane przez nas pomogły.

reklama
Agulqa żadna tajemnica ;-)
Skończyłam fotografie - jedną z moich trzech miłości (jest jeszcze szydełko i decoupage)

Mi ostatnio jak gin mierzył macice to stwierdził, że jest duża, bo w 18t0d powinna być do połowy pępka, a u mnie była równa z pępkiem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry