Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
aza a ja lubię bretońską bez kiełbachy itp. Wyjadam samą fasolkę Mój mężol też dostał dziś mandat z Wrocka. Jechał 73km na 50-tce...grrry.
ewi dyniowa po węgiersku czyli nie standardowo W dużym garnku podsmażam cebulkę (2szt.) na oliwie, jak się zeszkli to dorzucam paprykę (1,5szt.), marchewkę (1 szt.), ziemniaki (2-3szt.) i na końcu dynię. Wszystko w kostkę. Przyprawiam łyżką gałki muszkatołowej, łyżką curry i łyżką imbiru oraz łyżeczką ostrej papryki. Do smaku pieprz i sól. Mieszam. Zalewam wodą tylko żeby przykryć wszystkie warzywa. Pod koniec gotowania pół szklanki miodu. Wyłączam, wszystko miksuje i gotowe. Jem samą lub z grzankami i często jeszcze na talerzu sypię gałkę To składniki na mój garnek i wszystkie warzywa duże tylko dynia średnia.