reklama

Styczeń 2015

reklama
Indi ja lubię brukselkę,ale często zamiast z bułką tartą gotuje z marchewką w półplasterki ,a później robię sos beszamelowy lub serowy
Fasolkę po bretońsku też lubię ale kiełbase wysmażam na wióra :-D

alecta gratuluje wyników egzaminów

Alecta brawo! Ale jesteś zdolna :-) pokaż jakieś swoje fotograficzne dzieła :-)

Indi ciesze się ze z tarczyca lepiej

Mam orgazm! Jem kanapkę z Serem żółtym i ogórkiem z lidla boże jakie to dobre :-D :-D

Tak jak ruchów nie czułam tak zostałam skopana ze jakby ktoś przyłożył rękę to by czuł :-P szkoda ze męża nie było... Chyba przez te 3 dni dzidzia siły zbierała :-D

Fasolke też bym zjadła bez kiełbachy. A brukselski nie cierpię.

Alecta- hm no wiadomo że 5.0 gratuluję :)

Coś miałam jeszcze napisać i z głowy wypadło hmmm no nic.
Byłam oddać bibliotekę na 1.5 roku, musialam wszystko potlumaczyc i powiem Wam, że chyba naprawdę byłam zmęczona pracą, bo nawet przez minutke nie zrobiło mi się żal.

Indi- super że tarczyca się unormowala.

Alecta gratuluję:-)

Agulqa
nie denerwuj się snami, bo tylko humor sobie psujesy.

Indi
nie denerwuj się, że ruchów nie czujesz. Ja w pierwszej ciąży poczułam dopiero ok. 22 tc, teraz poczułam w 19 tc

Jezyk
pierogi ruskie za mną chodzą przez Ciebie, a teraz jeszcze mi „dowalasz” fasolką

Kasiekz
dzięki za przepis na dyniową

A ja dziś byłam na szczepieniu, bo zapisali nas miesiąc za szybko. Ale już mamy z głowy- następne dopiero w 6 r.ż. Domi waży 13,5 kg i ma 85 cm. W obu wymiarach przekroczyła 97 centyl. Za to w poczekalni spotkaliśmy rodzinkę, która ma dzieci z 16 miesięczną różnicą wieku. Akurat zawsze się w kościele spotykamy, więc sobie pogadaliśmy. Ale poczekalnię w trójkę prawie roznieśli, gdzie Domi była całkiem spokojna, bo chyba była w dużym szoku, że ktoś ma więcej energii od niej.

reklama
Tasia- a zapraszalam, zapraszalam na pierogi to nie chcialas przyjechać :)

Ten czas pędzi jak szalony, niedługo też czeka mnie szczepienie i bilans z Cypkiem. A dopiero byłam ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry