reklama

Styczeń 2015

reklama
Obiad zjedzony, fasolka dochodzi zaraz ja będę jeść. Chłopcy jedli spaghetti, bo oni to fasoli to nie. A najlepsze jest to, że w przedszkolu i szkole jedzą wszystko!!

Ja też mam ten sam rozmiar od lat już dobrych kilkunastu, ale dzięki temu nie wydaję dużo kasy na ciuchy. Zresztą zawsze mi szkoda i mam potem wyrzuty sumienia. Generalnie przed każdym sezonem kupuję z jedną nową parę spodni, ze 2-3 bluzki i tyle. Mam też koleżankę w podobnym rozmiarze i często wymieniamy się ubraniami. teraz oddałam jej te, w które już się nie mieszczę a ona mi swoje za duże:-)

Jezyk ola to samo, w przedszkolu wcina wszystko co się jej podstawi pod nos i wcina aż jej się uszy trzęsą a w domu na wszystko nosem mi kręci to nie chce, tego nie lubi, a to same ziemniaki je a to samo mięso

Moi uwielbiają fasolkę :happy2: a ja dziś nie gotuje,mąż jest wyjątkowo w domu i powiedział,że pojedzie po knyszę z gyrosem,a ja leżę bo kiepsko się czuje i wstałam z łóżka żeby się położyć na kanapie :-D

A wy ciagle o jedzeniu. ;-)

Mnie tesciowa wczoraj wkurzyla bo podgrzewala i szykowala Ł obiad do pracy i najlepsze ze powiedzoala ze podgrzewa bo on na pewno by przypalil, po cxym zrobila dzis faszerowane papryki na obiad i co? I wszedzie wali spalenizna bo zjarala :-P

Wczoraj zmarzlam ale jakos sie trzymam. Dzis ubralam dlugie spodnie i sweter dlugi zakrywajacy tylek i brzuch. Mi idzie na kwasne pozeram ogorki kiszone i kapusniak. Jutro zrobie mielone z ziemniakami i fasolke z maselkiem ibulka tarta. W przyszlym tygodniu mam usg polowkowe. Denerwuje sie co z dzidzia, jak lozysko no i czy chlopczyk nadal jest chlopczykiem:-)
Teraz mam pytanie do mamuś ktore rodzily w styczniu badz innym miesiacu zimowym. Ja rodzilam dziewczynki wiosna wiec nie musialam miec cieplych ubranek. Co musze kupic na zimowe spacerki no i po ilu dniach mozna wyjsc z dzidzia na spacerek?

Ostatnia edycja:
U mnie się chłopiec chyba zamienia w dziewczynkę bo zaczynam mieć zupełnie inny apetyt słodkie, cola i krokiety! Z ola tez tak miałam a tu miałam owoce i warzywa i miętka a od kilku dni bitą śmietana tylko w mej głowie

Ja właśnie skończyłam sprzątać szynszylowi, po miesiącu trzeba było :))) Moje dziecko za to ma dziś ciężki dzień, przed chwila znowu histeria bo odkurzając poprzestawiałam mu jego samochody z klocków wrrrr.... byle do poniedziałku...
Co do rozmiaru to ja od lat mam ten sam tzn. 36/38 a moja waga się poza ciążą między 52 a 62 :))) Teraz też noszę wszystko w tym rozmiarze póki co. Zobaczymy jak będzie potem...

reklama
A mi znowu wszystko zaczyna smierdziec :-P na soki mam ochotę... I śpiąca się wiecznie zrobiłam teraz właśnie się do drzemki przymierzam :-P a tak w dzień nie spałam

Ja fasolkę dwa dni temu sobie robiłam bo mi się zachciało :-P

Laski czy wy też macie takie syfki których nie da się wycisnąć? Mi całą twarz wysypalo juz to prawie dwa miesiące mam nic nie używam żadnych podkładów żeby nie drażnić a tego coraz więcej zamiast.mniej :-( juz nie wiem co z tym zrobić mam dość tego jak wyglądam :-/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry