• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

reklama
Obiad zjedzony, fasolka dochodzi zaraz ja będę jeść. Chłopcy jedli spaghetti, bo oni to fasoli to nie. A najlepsze jest to, że w przedszkolu i szkole jedzą wszystko!!

Ja też mam ten sam rozmiar od lat już dobrych kilkunastu, ale dzięki temu nie wydaję dużo kasy na ciuchy. Zresztą zawsze mi szkoda i mam potem wyrzuty sumienia. Generalnie przed każdym sezonem kupuję z jedną nową parę spodni, ze 2-3 bluzki i tyle. Mam też koleżankę w podobnym rozmiarze i często wymieniamy się ubraniami. teraz oddałam jej te, w które już się nie mieszczę a ona mi swoje za duże:-)

Jezyk ola to samo, w przedszkolu wcina wszystko co się jej podstawi pod nos i wcina aż jej się uszy trzęsą a w domu na wszystko nosem mi kręci to nie chce, tego nie lubi, a to same ziemniaki je a to samo mięso

Moi uwielbiają fasolkę :happy2: a ja dziś nie gotuje,mąż jest wyjątkowo w domu i powiedział,że pojedzie po knyszę z gyrosem,a ja leżę bo kiepsko się czuje i wstałam z łóżka żeby się położyć na kanapie :-D

A wy ciagle o jedzeniu. ;-)

Mnie tesciowa wczoraj wkurzyla bo podgrzewala i szykowala Ł obiad do pracy i najlepsze ze powiedzoala ze podgrzewa bo on na pewno by przypalil, po cxym zrobila dzis faszerowane papryki na obiad i co? I wszedzie wali spalenizna bo zjarala :-P

Wczoraj zmarzlam ale jakos sie trzymam. Dzis ubralam dlugie spodnie i sweter dlugi zakrywajacy tylek i brzuch. Mi idzie na kwasne pozeram ogorki kiszone i kapusniak. Jutro zrobie mielone z ziemniakami i fasolke z maselkiem ibulka tarta. W przyszlym tygodniu mam usg polowkowe. Denerwuje sie co z dzidzia, jak lozysko no i czy chlopczyk nadal jest chlopczykiem:-)
Teraz mam pytanie do mamuś ktore rodzily w styczniu badz innym miesiacu zimowym. Ja rodzilam dziewczynki wiosna wiec nie musialam miec cieplych ubranek. Co musze kupic na zimowe spacerki no i po ilu dniach mozna wyjsc z dzidzia na spacerek?

Ostatnia edycja:
U mnie się chłopiec chyba zamienia w dziewczynkę bo zaczynam mieć zupełnie inny apetyt słodkie, cola i krokiety! Z ola tez tak miałam a tu miałam owoce i warzywa i miętka a od kilku dni bitą śmietana tylko w mej głowie

Ja właśnie skończyłam sprzątać szynszylowi, po miesiącu trzeba było :))) Moje dziecko za to ma dziś ciężki dzień, przed chwila znowu histeria bo odkurzając poprzestawiałam mu jego samochody z klocków wrrrr.... byle do poniedziałku...
Co do rozmiaru to ja od lat mam ten sam tzn. 36/38 a moja waga się poza ciążą między 52 a 62 :))) Teraz też noszę wszystko w tym rozmiarze póki co. Zobaczymy jak będzie potem...

reklama
A mi znowu wszystko zaczyna smierdziec :-P na soki mam ochotę... I śpiąca się wiecznie zrobiłam teraz właśnie się do drzemki przymierzam :-P a tak w dzień nie spałam

Ja fasolkę dwa dni temu sobie robiłam bo mi się zachciało :-P

Laski czy wy też macie takie syfki których nie da się wycisnąć? Mi całą twarz wysypalo juz to prawie dwa miesiące mam nic nie używam żadnych podkładów żeby nie drażnić a tego coraz więcej zamiast.mniej :-( juz nie wiem co z tym zrobić mam dość tego jak wyglądam :-/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry