reklama

Styczeń 2015

AZA to prawda tam co krok kurcze fotoradar ja raz dostałam po przekroczyłam o 12! A łapią dopiero od 10ciu i jedzie się tam dramatycznie!

Femme dzielna ty moja! Tak szybko z szafa się uporać?! Kłaniam się nisko :) ja biorę się dziś za chomikowane rzeczy czyli kontener jakiś by się przydał ;)

reklama
Agulqa no my właśnie z takiego ustawionego przez straż miejską i do tego schowany za drzewem. Wiem dokładnie bo znaleźlismy film na YT jak gościu 6 dni wcześniej nagrał właśnie na tym skrzyżowaniu schowany fotoradar :)))

Ja przy remoncie wywaliłam masę ciuchów trzymanych od kilku lat z myślą "a może schudnę, a może się przyda" ;), kilka rozmiarów poszło aut i zostało niewiele co w tych szafach heh;) Wczoraj trochę uzupełniłam braki;) szkoda mi było bo dużo fajnych markowych z Anglii jak tam mieszkałam ale przetłumaczyłam sobie że szkoda to trzymać i zagracać mieszkanie. Najlepsze jak mąż reagował: "ale fajne, nigdy Cie w tym nie widziałem" a ja mu na to "bo od razu mnie zapyliłeś i nie zdążyłeś zobaczyć jak trzeba było tylko większe kupować" hehe;)

To ja generalnie od lat noszę ten sam rozmiar wiec ciuchy wszystkie pasują ale u mnie problem w kwesti "to już stare i niemodne ale tak bardzo lubiłam to nosić" :)

Ja też od lat w tym samym rozmiarze raczej teraz też liczę na to że po porodzie wyjmę te ciuchy i będę się cieszyła jak z nowych po takiej przerwie :-D :-p bo ciuchy w sumie nowe w marcu robiłam częściową wymianę szafy i sprzedawałam te nie używane już :-p

reklama
Ja przez 4 lata z 38 do 44 urosłam. Masakra... A wcześniej byłam trenerem w centrum odchudzania. W tej ciaży jak wszystkie leki odstawiłam to waga zaczęła mi spadać, nic na plusie nie mam, kilka kg na minusie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry