Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja wczoraj gadałam z ginką na temat tych bóli brzucha i to jest tak jak mówiłyśmy wcześniej- rośnie to musi boleć. Wiadomo, że jak plamienie czy ból, który przechodzi w skurcze to potrzebna jest wizyta lekarska, ale poza tym to musi poboleć. Jedne boli mniej drugie więcej, wszystko zależy od człowieka.
Ja sobie kupiłam fasolkę szparagową i zaraz będę gotować, no tak mnie naszła chęć, że szok
U mnie na ruchy pomaga słodkie, chociaż na te pierwsze trzeba po prostu poczekać, przyjdą na pewno
Ewi bosche dopada mnie to co wieczor. Zjadlabym cos slodkiego ale nie wiem co, na nic konkretnego ochoty, albo jakas kanapka ale nie wiem z czym czy tez makaron jakis ale brak ochoty na jakis konkretny-jak mnie to wkurza! U mnie chodzenie, sprzątanie, slodkosci-nic nie dziala na ruchy.
Agulqa wiem ale to druga ciaza. Poza tym czulam plywanie dwa tygodnie temu pare dni. Pewnie przez lozysko niskie, moze zmienilo polozenie czy cos.
Dzis zrobilam zupe dyniową po węgiersku bo męzol dynie przytaszczyl
A ja mam ochotę na kapuśniak...zjadam trochę tej kapusty co kupiłam ale to jednak nie jest to... może jutro ugotuje jak skombinuję skądś żeberka.
Ale jest koszmarnie zimno, nastawiłam kaloryfer na maksa, zrobiłam ciepłą herbatę i czekam na cieplejsze czasy.