reklama

Styczeń 2015

Oglądaliśmy z chłopakami bajkę i starszy już śpi, a młodszy dzisiaj jakoś ma mnóstwo energii, ale to pewnie dlatego, że w dzień pospał. Ja w sumie też bym się położyła, ale pewnie znowu całą noc będe się kręcić i wstanę niewyspana.

reklama
hej dziewczyny, może przyda wam się coś z szafy mojej Hani
icon_smile.gif

mi zaczęło brakować już miejsca...
icon_smile.gif

Body w serduszka różowe, cocodrillo
http://mamasprzeda.pl/oferta/1,ubrania/22,bielizna-body/644,body-w-rozowe-serdus...
cieple śpioszki 68
http://mamasprzeda.pl/oferta/1,ubrania/96,pajacyki-spiochy/647,cieple-spioszki-r...
cała reszta tutaj
icon_smile.gif

MamaSprzeda.pl

Alecta, gratuluje!

U nas dzisiaj pogoda do bani. Wybralysmy sie z kolezanka na zakupy I nie moglam sie powstrzynac przed kupieniem czegos DLA naszego synka. Koszulka troche na wyrost po 3-6 miesiecy, ale sie w niej zakochalam I na lato bedzoe jak ulal :)

Załączniki

• 1409000825098.jpg
    1409000825098.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 55
Indi super i sweterek i bluzeczka!

Ja do stycznia sie wykoncze :-( dzis mi sie snilo ze poronilam, krew lala sie strumieniami a do tego maly nie chce pofikac.
Nikomu nie zycze takich snow :-(

Indi świetne ciuszki.
Ja czekam na wypłatę i też chcę coś dla Marysi pokupować :-)
Agulqa nie denerwuj się snem.
W ciąży często takie głupoty się śnią.
Mi się dzisiaj śniło, że byłam w jakimś klubie i wypiłam jednego drinka i byłam nieprzytomna.
Nie byłam w stanie spać czy nawet na oczy patrzeć.

Dzisiaj dzieciaki łaskawie dały pospać.
Nie pamiętam kiedy ostatni raz się po 8.00 obudziłam :-P

Hej hej :-)

Jaka wczoraj wściekła byłam! :angry: nie dość że kupiłam stare mięso (nigdy więcej w lidlu nie kupię!) zrobiłam w końcu z piersi i nie wyszło dobre wiec obiad do Dupy to jeszcze ciasto mi nie wyszło :angry: jakieś gorzkie i w ogóle ble :-/...

Karpanna mam nadzieje ze chora nie będziesz

Alecta GRATULACJE! :-) :-D i powodzenia dzisiaj ;-)

Doggi a skoro witamin nie bierzesz to kwas lykasz do końca ciąży?

Indi super zakupy ;-)

Agulqa wyluzuj wycisz się i na pewno poczujesz ruchy ;-) może stres działa jak blokada na ruchy... Ja tez z niecierpliwością czekam... Juz trzeci dzień cisza :-/

Pozdrawiam z rana.

Przed chwilą wróciłam z pobrania krwi, jutro wizyta mam nadzieję, że się dowiem kto siedzi w środku :-)

Alecta gratuluję 5 i trzymam kciuki za dzisiaj.

Śmigam teraz na spacer z pieskiem póki ładnie słonko świeci. :-)

Agulqa_b ja miałam,sen ze umarłam ja i dziecko i czułam jsk umieram jak się duszę i odplywam takiego snu tez nikomu nie życzę, dwa dni się pozbierać nie mogłam

Femme tak ale dlatego że ja mam skłonności do anemi i ja na kwasie jestem od kilku lat non stop

Marcioszek matko pobranie krwi to moja zmora :( żyły mi pękają i boli strasznie wiec przed każdym pobieraniem stres nie z tej ziemi :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry