reklama

Styczeń 2015

ja mam ochotę tylko na białą czekoladę i mleczko w tubce karmelowe. czasami na lody (gdzie mój ZAPP :wściekła/y:). na inne rzeczy przychodzi mi ochota, ale jak mam je kupić lub zjeść, to szybko mi przechodzi albo zjem kawałek i mam dość.

reklama
Tasia moja Olis kocha tran mollers jak spróbowałam myślałam że zdechne takie paskudne a Ola codziennie wieczorem "mamo a tran?"

Karpanna u nas niby słoneczko i ładnie a jak wyszłam myślałam że zamarzne :/
Myślę że ty się możesz przeziebic po tym wyjściu ale dzidzia ma taki sztab ochronny w brzuchu że będzie ok

Alecta to spoko loko ze tak ładnie poszło :)

Emilchen ja tam nie nam żadnych zapedow w ciąży może trochę pomidory a tak spokój

Kasiekz kwas foliowy to co innego mój gin obecny i ta z pierwszej ciąży mówili że to tylko naciąganie ciężarnych najpotrsebniejszy kwas foliowy resztę z jedzenia można sobie dostarczać i lepiej tak niż tabsy

Agulqa_b u mnie wczoraj młody wyciszony dziecię spokojny ale coś tam fika ale generalnie ja snieta chodzę to i Stahoo snięty :P

Dziękuję dziewczyny :-)
Jezyk przepowiedz mi jeszcze na jutro trzy piątki :-)
Aza cieszę się, że z młodym lepiej.

Dzisiaj tak sobie myślałam, że muszę jabłecznik zrobić, bo dawno nie jadłam, a tu przed chwilą sąsiadka mi trochę przyniosła, bo robiła hehe.
Normalnie myślami ją ściągnęłam hehe.

Kiedyś kupiłam Nikoli ten tran.
Na początku nawet chętnie piła, a później już nie chciała.

Sprite tez mam tak czesto. Ale sie dzis zalatwilam tostami ktore popilam pepsi. Jest mi teraz niedobrze i mnie mdli. Bleee...

Aob mnie dzis moj tak wkurzyl ze bylam w drodze do rodzicow, ale korek byl gdzies na godzine przy wyjezdzie z ina wiec nawrocilam sie :-P

reklama
Alecta gratki :-) rety jabłecznik, zjadla bym, taki na kruchym spodzie, ale mąż nie lubi kruchego ciasta więc rzadko robię...

Ja nie zjadłam rano śniadania i mnie później brzuch skurczał :-\ do tego młody kopał od rana i cała obolała jestem... A co najgorsze... hemoroidy się odezwały ech.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry