reklama

Styczeń 2015

reklama
Ja chciałam brać bo mało jadłam i stwierdziłam ze może trochę braki uzupełnia ale skoro tak się sprawy mają... :-P

Bada mówisz? Z tym ze karkówka to dużo droższa chyba będzie...

Agulqa zaraz wstawię ;-)

Femme, jedz dużo póki masz ochotę. Ja pamiętam, że przy pierwszej ciąży to ostatnie 2 miesiące to niewiele jadłam bo w ogóle nie byłam głodna, chyba brzuch naciskał już bardzo na żołądek i nie miałam ochoty jeść. Dlatego dziewczyny korzystajmy z drugiego trymestru, bo to najlepszy okres:-)
chociaż przyznam się Wam - ja nie mam w ogóle ochoty na te rzeczy, które tu wymieniacie, słodkie ciasta itp. jakoś mnie nie pociągają. Chyba bardziej gustuję w śledziach i kiszonych ogórkach Ale Wam życzę smacznego.

Suseł to możemy sobie podać rękę,mnie też słodycze nie kręcą :-D

famme może i drożej u mnie między piersią,a karczkiem jest 2 zł różnicy,a jak dasz ryżu 6 woreczków to wystarczy wam spokjnie na 2 dni,ja wczoraj zrobiłam z 4 i dziś zostało dla jednej osoby

Ostatnia edycja:
Hey, ja byłam dziś u gina po L4 i dostałam na 2 tygodnie bo mam przyjść ze świeżymi wynikami. Kazał zrobić morfologię, mocz i jeszcze raz toxoplazmoze. jeszcze będzie mi robił za 2 tygodnie cytologie bo dopiero teraz zauważył, że ponad 2 lata temu robiłam.

Jezyk
mały dziś ok, ma tylko stan podgorączkowy ale poza tym ok. Na szczęście szybko mu minęło. Cieszę się, że Ty tez lepiej :)))))

A ja się zmuszam do picia tranu. kupiliśmy córce jak miała 6 miesięcy i okazało się, że ją uczulają ryby, więc szkoda wyrzucić całej butli. Niby cytrynowy a jest OKROPNY

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry