reklama

Styczeń 2015

reklama
Witam się poniedziałkowo:-)
u nas weekend całkiem spokojny, upłynął na spacerach, chodzeniu po parkach i na sprzątaniu...
Moje dziecię w brzuchu też na razie spokojne, raptem kilka razy w ciągu dnia coś tam sobie pokopie, wczoraj mu chyba zasmakowały nachosy bo się rozbujał trochę:-D
Jeżyk, nie daj się złym myślom, wszystko będzie dobrze.
Samochody mamy 2- jednego fiata, stary grat, mąż nim jeździ do pracy i kilkuletniego Nissana Note. Bardzo fajne autko i całkiem przestronne. Na razie nam wystarcza ale planujemy gdzieś za rok kupić jeszcze większe, mój M chciałby Forda S-max ale nie wiem czy będzie nas stać.
Mój gin jeszcze nie wspominał o l4, to znaczy wspominał na samym początku ciąży że mam chodzić do pracy... Mam nadzieję, ze jak przyjdzie czas to nie będzie robił problemów, planuję iść na początku października jakoś, księgowa musi mi to dokładnie wyliczyć.
Właśnie zaszło słonko, chyba zaraz będzie lał deszcz...

Alecta trzymam kciuki i powodxenia, nie bedzie zle :-)

Femme, indi, jezyk dzieki, kciuki sie przydadza oczywiscie :-)

Jezyk ja za to dzis bobasa za bardzo nie czuje, ale moze odsypia ;-)

Ewi widzisz, malucha wyciagaj bo zima jest :-P jeszcxenjakby teraz snieg spadl to juz w ogole co byscie dzieciaczkom powiedziqly ciekawa jestem :-P

Jeny jak mnie na jedzenie wzięlo :-P teraz pewnie będę jadła za te 3 miesiące :-P :-D odstawiłam witaminy bo zle się po nich czułam :-/ może spróbuję znowu za tydzień w dupie mam wole jeść normalnie niż witaminy i brak apetytu...

Dzisiaj chce zrobić to mięso z fasolka co Bada wstawiła tylko ja zrobię z piersi i przełoże jeszcze serem zobaczymy co z tego wyjdzie i ciasto czekoladowe na jogurcie :-D debiut będzie więc mam nadzieję że nie okaże się że nie ma co jeść haha aaa i naleśniki jeszcze z czekolada i bananami mam ochotę :-D :-D juz się doczekać nie mogę aż K mi składniki przywiezie :-P

Femme a probowalas brac wiecxorem? Ja mialam po witaminach mdloscicjak jadlam rano , po 3 dmiach zaczelam brac na noc i jest super. Ciasto cxekoladowe na jogurcie?! Dawaj przepis!!!

A ja sobie zazyczylam wlasnie na ktorys dzien w tym tyg grochowke :-P a dzis pieczarkowa :-)

Jakie bierzecie te witaminy? zwykłe czy z DHA? Ja się zastanawiam czy kupić i nie wiem jakie:) widziałam w DOZ witaminer z DHA w dobrej cenie, w sumie najtaniej z wszystkich. Bierze ktoś to?

Leczo już gotowe;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry