reklama

Styczeń 2015

reklama
Hej,

U mnie dzisiaj sprzątanie od rana do 16. W końcu małej pokój doprowadziliśmy do porządku po remoncie. Byłam na poczcie i znajoma mi powiedziała że kasa z zusu już do przekazania czeka na poniedziałek:) Także w poniedziałek od razu na zakupy nareszcie i do fryzjera;) Później koleżanka była u mnie z pracy i tak się śmiałyśmy że mąż chyba myślał że ja to razem z nią wino piję;)

Miałam też niemiłą sytuacje w czasie dnia. Była u mnie ciocia której nie znosi moja mama. I w czasie wizyty moja córka do niej mówi :"Babcia mówi że Ty jesteś stara, obrzydliwa krowa" Kopara mi opadła do samej ziemi, głupio mi się zrobiło, cioci przykro i taka atmosfera do końca była byle jaka. Mała później mówiła że babcia jej tak zawsze mówi. Nie wiem co mam z tym zrobić, jak rozmawiać z matką.

Ewi no to nieźle córa wypaliła... kurcze trzeba bardzo uważać co się mowi przy dzieciach, ciągle to mężowi powtarzam bo on to różne głupoty wygaduje przy młodym

Ewi ale się uśmiałam :)))) Wam to z pewnością nie było do śmiechu.... Teraz niestety trzeba uważać co przy dziecku się mówi. Może Twoja mama będzie miała nauczkę.

Moja mama to ze złośliwością mówi i specjalnie właśnie po to żeby powiedziała:( Ona to bezpośrednio do niej mówi i pewnie jak są same. Tak buntuje bo mała ciocię lubi a mama nie znosi. Mam problem bo wychodzi na to że dziecka nie mogę matce zostawić bo zaraz taki cyrk a jak to o nas świadczy?

Ewi- a jak ma o Was świadczyć? Przecież to nie Wy buntujecie córę.

Miłego dnia laski. Do d... takie spanie. Nie wiem czy ja się podświadomie czymś martwie czy co??? No nie idzie spać za nic.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry