reklama

Styczeń 2015

Aza w mojej rodzinie były zawsze Nissany i nigdy nie było z nimi problemu.
Jezyk 3 oddzielne dlatego, że na kanapę nie zawsze 3 foteliki wejdą np do fiata byśmy nie zmieścili trzeciego z tyłu.
Citroeny i Renault dla mnie odpadają.
Nigdy więcej fiata i francuza, japońce nigdy mnie nie zawiodły :-)

reklama
każdy ma jakieś doświadczenia,my teraz mamy Rovera ,mój tato ma Opla Zafirę i żadne z nas nie narzeka,poprzednio ford i też super,a mąż z bratem mają jeszcze Citroena Berlingo do pracy nim do jeżdżają do Wrocka codziennie od 2 lat i też nie jest źle,więc jak z wszystkim jak się trafi to się jest zadowolonym

kasiekz fajny ten namiot,ale ja nie mam miejsca na tyle

Aaa to już wiem o co chodzi. U nas spokojnie wchodzą trzy do tyłu, co prawda nie ma już takiego luksusu jak z przodu, ale też nie trzeba siedzieć jak w puszce, jesli ktoś chce wsiąść między foteliki. Chociaż znając życie to pewnie jak się małe urodzi to Kacper będzie siedział z przodu, a ja z tyłu. Teraz już by chciał, ale ja się dzielnie bronię :)

A tak w ogóle to padam, korzystając z okazji, że chłopcy na dworze, a że w poniedziałek mam wizytę, postanowiłam doprowadzić się do stanu używalności. I to chyba był mój ostatni raz. Brzuch wszystko zasłania, ani go wciągnąć ani nic. Nagimnastykowałam się jak głupia i teraz zdycham. Co prawda efekt jest taki jaki sobie zaplanowałam, ale jakim kosztem.:eek::eek:

Bada podstawę chcę 95x95cm właśnie w kąt;)
Ok bada - poszlam zmierzyc i dziure mam 70x75 i du.pa z tipi:/ No dziecko ma za maly pokoj:p

Kurde, w czw usg a ja mam wrazenie ze lozysko dalej nisko przodujace:/ Brzuch mam wystajcy tylko pod pepkiem. Jak np. poloze sie to gorka od pepka w dol://

Ostatnia edycja:
Hehe no tak. Nissan Almera Tino.
I to w dobrej cenie sąsiad go wystawił, bo za 7700 go wystawił, a pewnie na 7500 byśmy z nim stargowali.
Tylko żeby kasa była :-(

reklama
Pytaliśmy teściów, ale nie mają na tą chwilę tyle pożyczyć.
Myśleliśmy o kredycie i po prostu spłacić go wcześniej, ale kurcze tak tych kredytów nie lubię.
No trudno, może w przyszłym roku jeszcze jakaś okazja się trafi.
Ten sąsiad często ma coś na sprzedaż.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry