reklama

Styczeń 2015

Nie no za 10 lat możliwe ze zmienię zdanie bo gniazdo zacznie mi pustoszec i pewnie mi coś odpali zeny sobie zrobić bąka na odmlodzenie ale 10lat najwcześniej jq i tak jestem przerażona jak sobie z dwójką poradzę i psem skurczybykiem temu co wymyślił przedszkole powinnam kwiaty posłać na grób ;)

reklama
Witam babeczki :happy2: dopiero wróciliśmy ,bo byliśmy z teścami po kaloryfery,karnisze,rolety,firany itp
alecta mój m mówi,że jak wygra w totka to będziemy mieć więcej dzieci,a ja mówie,że chyba nie ze mną :-D a i super ta mazda, my też do stycznia mamy zamiar wymienić,aby mieć 3 oddzielne fotele z tyłu,bo teraz mamy kanapę

Hey,

Alecta mój mąż mówi żebyś zobaczyła sobie jeszcze Toyota Avensis verso lub Toyota Corolla Verso (niektóre mają 3 fotele z tyłu). Nissana by nie brał bo najbrzydszy i najbardziej awaryjny :))))

Jezyk o ile się nie mylę to chyba osobne kanapy aby spokojnie 3 foteliki się zmieściły.

Ostatnia edycja:
chodzi o miejsce,samochody z 3 osobnymi fotelami są z reguły szersze niż z kanapą,możesz poczytać w necie że na trzech osobnych fotelach spokojnie przypniesz 3 foteliki,u mnie np. jak oboje mają podstawki/foteliki to już usiąść w środku to męka

tylko te Toyoty,raczej drogie niestety :-(

Ostatnia edycja:
Marcioszek wlasnie o takie cos mi chodzi:) Idealnie...ach:p Kocham taki styl! Cora ma teraz bialy z czarnym i kilkoma rozowymi dodatkami aby go ocieplic.

Bada m. moj maz mysli idenytycznie:) Mamy dwa kombi i oba z kanapa przy dwoch fotelikach nie ma jak usiasc po srodku. Poza tym jedno i tak juz mega stare. I wlasnie rozglada sie za miniwanem. Ogladalismy renault espace (tansze) i renault scienic (drozsze). W gre wchodzil tez citroen picasso ale wykonczenie tandetne, sztywny plastik i mega twarde w prowadzeniu jakby co:)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry