reklama

Styczeń 2015

Alecta tylko nie zabijaj :-)

Ja za to staram sie zrelaksowac. Ł w pracy, maly wczoraj wariowal caly dzien i wieczor do 23.40, w nocy powiedzmy ze spal ale rano fikal jak Ł glaskal brzuszek. Tatus w pracy wiec dzidzia chyba odsypia to i ja korzystam ;-)

reklama
Laydeek ja tez jeszcze tydzien na wizyte musze czekac...grrry. No i mi tez czas strasznie wolno leci. A jak pomysle ze potem bede czekac jeszcze 2tyg.na polowkowe to oszaleje.

Agulqa fajowo, moj jeszcze w ogole nie fika:/

Moj gin zawsze pyta czy zwolnienie potrzebne.

Wczoraj na spontanie przemalowalismy pokoj mlodej i teraz bede zmianiac dekoracje:p

Jezyk bolała cały czas ale udało się zasnąć jakiś... Dzisiaj zaopatrze się w paracetamol ;-)

Agulqa masz nocnego marka :-D

Marcioszek może uda się w dzień pospać?

Alecta :-/ współczuję samopoczucia

U nas zapowiada się ładny dzień ;-) tylko mnie coś brzuch od rana boli ale może to z głodu bo jeszcze nie zdążyłam śniadania zjeść ;-)

Kasiek pewnie ze fajnie ale boje sie co bedzie po porodzie ;-)

Femme ojjj tak, najlepsze ze ja glaszcze brzuszek i mowie synkowi ze ma spac na co Ł zaczyna glaskac i mowi ze dziecinstwo jest po to by sie bawic i maly zaczyna fikac i tak do rana :-P

Witam przy sobocie.

U nas były koleżanki mojej sis wiec były 3dni smiechow ;)

Agulqa_b to mój zawsze najwięcej fika jak coś zjem tovtak 15 min później salta robi mi Stachu w brzuszku ;)

Kasiekz ja narazie nic nie robie nie maluje czekam na mój punkt startowy ;) oli pokój robiliśmy w zeszłym roku wiec świeży i piękny a pokój dla Stacha to będzie wyzwanie

Femme ja to muszę zaraz po oburzeniu szybko cis zjeść bo bez tego lubię mdlec :P wiec zawsze na dzień dobry siemię lniane i bula z pomidorkiem :)

Wiem że wydam się monotematyczna ale mam dość już tej ciąży :/ wątpię żebym się zdecydowała jeszcze kiedyś na dziecko bo mnie każda ciąża wykańcza i juz z Olą źle ja znosilam a teraz tobjuz w ogóle dno, wiec nie chcę myśleć co byłoby przy 3cim smrodku

Doggi ojjj wspolczuje zlego samopoczucia. Ja chyba mam to za soba, teraz jedynie senna i zmeczona jestem. Ale juz nawet na spacerach zauwazylam ze owszem wolno chodze ale biodra i ledzwie nie bola tak jak wczesniej. Moze teraz pozostalo mi juz wszystko to co najlepsze ;-)

Tesciowa dzis stwierdzila, ze rzuca palenie. Nie ma ani jednego papierosa. Ciekawe kiedy zacznie jej odwalac ;-) juzmjej zapowiedzialam ze jak mnie wkurzy to zamkne ja na balkonie :-P

Elutka super nagroda. Będzie pamiątka na całe życie

Doggi
dasz radę, zaraz będziesz mieć połowę , a ta druga szybciej zleci.

Do mnie dziś przyjeżdżają dwie koleżanki z liceum. Staramy się kilka razy w roku spotkać i w końcu udało nam się zebrać wszystkie w trzy. Drożdżówka już dochodzi, jeszcze muszę odkurzyć dopóki Domi w domu nie ma. Oczywiście m pozazdrościł i zadzwonił do swojego kolegi ze studiów go ochrzanić, że się nie odzywa.

A poza tym to m znów na nadgodzinach i znowu na 12h. Już na szczęście ostatnie w tym miesiącu. A Domi ma już jedną trójkę prawie na wierzchu. Mam nadzieję, że się przebije bez atrakcji.

Agulqa_b no u mnie gnaty jakby trochę lepiej choć krzyż nadal lubi doprowadzać mnie do łez, no ale jak zaczymam łazić skurczy dostaje po chacie sobie mogę latać ale jak próbuje gdzieś dalej iść to już nie teges :(
To teraz będziesz miała z teściową dopiero rewelacje :P

Tasia to mnie trzyma przy życiu bo mimo że tak źle ciążę znoszę to mimo wszystko czas leci mi strasznie szybko za 4dni kończę 20tyg co jest szalone bo my juz 5ty miesiąc lecimy szaleństwo
Ja z koleżankami z liceum nie mam kontaktu ale mam moje dup.eczki które znam od kiedy miałam 6-7 lat i już ponad 20lat się przyjaznimy i są najlepsze :)
Tasia ja tam lubię jak mój jest dłużej w pracy strasznie Lubie być sama w domu a se ola jest na wakacjach z babcią to delektuje się cisza ;)

Współczuję ząbkowania 3jki ponoć najgorsze są

tasia takie spotkania są świetne! Jak miesiąc temu leżałam w szpitalu to były nas 4 laski na styczeń i właśnie spotykamy się w następnym tygodniu. Niestety żadna z nich nie należy do naszego forum.

doggi my młodej pokój robiliśmy 2 lata temu (przed narodzinami:p). Ale wizja koloru i dodatków zmieniła się i wyszedł szybki spontan skoro była farba;) Dla chłopa chcę na pewno kolorystykę żółto szarą, bo świruję na tym punkcie, ale co jak z czym itp. to nie wiem. Na pewno jemu pokój będę robić za rok najwcześniej. https://www.google.pl/search?q=pokoj+dla+dziecka+zolto+szary

Ostatnia edycja:
reklama
Doggi ja sama nigdzie sie nie wypuszczam jak juz to z Ł lub tesciowa. A tak w dzien to sporo leze lub siedze, raczej nie biegam nigdzie jak nie mam nic do zalatwienia
Mam nadzieje ze nie bedzie jej odbijac z tego powodu :-P

Moj Ł w tygodniu przewaznie wraca ok 22, dzis o 19 a jutro wolne z czego rano jest do klienta umowiony wiec troche mu zejdzie a pozniej planujemy jakis basen ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry