reklama

Styczeń 2015

reklama
sytuacja jest skoplikowana,to L4 teraz dał mi inny lekarz-prywatnie,ordynator mojego szpitala,teraz idę niby do swojego ,ale jego nie ma bo jest na urlopie i idę w tej samej przychodni na nfz tylko do innego (mój mi kazał bo jest dobry czas na połówkowe),moja szwagierka do niego chodzi i mówi,że on też niechętnie daje L4,ale jak powiesz,że prywatnie to nie robi problemu,zobaczymy

Femme w koncu polowa za mna :-P a czas juz tak leci. Jeszcze to zalatwianie z mieszkaniem itp tez swoje robi

Bada ja dopiero w srode zaczne 22 tc ale jestem nieduzo dalej od Ciebie :-) ja sie o l4 prosic nie musze ale mowie ginowi co wizyte ze chce :-P chodze prywatnie wkec za 140zl łaski nie robi :-P

Oj leci leci ten czas... za mną też już połowa i coś czuję, że teraz to szybko zleci...
Co za lekarze. .mnie moja zawsze pyta o zwolnienie sama a chodzę na nfz. Zależy od lekarza, niektórzy chyba liczą na jakiś bonus

Ja też z tym problemu nie mam... Sam mnie pyta czy chce zwolnienie

Zjadłam rafaello... Hmmm hehe może być ale nie jestem miłośniczka tego typu ciast jednak :-D no i wizualnie to ono faktycznie nie zachwyca haha :-D ale ogólnie jak na takie szybkie ciasto to spoko ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry