reklama

Styczeń 2015

Elutka to mamy nadzieję,że po uchylisz rąbka tajemnicy i się pochwalisz

Tak jezyk trudno zrozumieć tych lekarzy ,niestety ,ale ja nawet nie mogę nie przynieść L4 bo od tego poniedziałku jest babeczka za mnie, dyrektorka prosiła,że jak już pójdę na zwolnienie to na stałe

reklama
Mąż pojechał na imprezę, ja dopiero położyłam małą i ległam przed kompem. Wcześniej jego rodzinka u nas była. Na obiad zrobiłam gołąbki siekane i krupnik:) Pycha!

Ja na szybko lubię robić 3-bita na herbatnikach, ładnie wygląda i super smakuje;)

Mój daje L4 bez pytania. Mam ku temu wskazania to nawet nie pyta. Nawet sobie nie wyobrażam teraz po 12h w pracy na nogach stać.

Ostatnia edycja:
Bada- rozumiem Twoją szefową. Ja też już powuedzialam że wrócę po macierzynskim i przez sierpień biblioteka jest nieczynna, a od wrzesnia wchodzi nowa dziewczyna i muszę ją przygotować.

Elutka super! Mi tez sie marzy taka ;-)

Ewi ja tez sobie nie wyobrazam teraz do pracy chodzic tym bardziej ze to 130km od domu...

Ja od godziny mialam spokoj od bobaska juz myslalam ze spi ale Ł polozyl teraz reke i mlodziez znowu fika :-P kolejna noc przede mna ;-)

Witam, z bardzo wczesnego ranka.
Elutka
, mam nadzieję, że sesja się udała i nie długo pochwalisz się efektami. :-D

Spałam 5h z przerwami i nie mogę już zasnąć buuuu A dzisiaj idziemy na parapetówkę do kolegi. Obawiam się, że za długo nie wytrzymam:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry