Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Elutka to mamy nadzieję,że po uchylisz rąbka tajemnicy i się pochwalisz
Tak jezyk trudno zrozumieć tych lekarzy ,niestety ,ale ja nawet nie mogę nie przynieść L4 bo od tego poniedziałku jest babeczka za mnie, dyrektorka prosiła,że jak już pójdę na zwolnienie to na stałe
Mąż pojechał na imprezę, ja dopiero położyłam małą i ległam przed kompem. Wcześniej jego rodzinka u nas była. Na obiad zrobiłam gołąbki siekane i krupnik Pycha!
Ja na szybko lubię robić 3-bita na herbatnikach, ładnie wygląda i super smakuje
Mój daje L4 bez pytania. Mam ku temu wskazania to nawet nie pyta. Nawet sobie nie wyobrażam teraz po 12h w pracy na nogach stać.
Sesja w plenerze planowo na takich fajnych kolorowych schodach ;-) Pochwale się jak już będę miała fotki :-) qrde co tu ubrać. . . Mamy być raczej w jasnych kolorach.
Bada- rozumiem Twoją szefową. Ja też już powuedzialam że wrócę po macierzynskim i przez sierpień biblioteka jest nieczynna, a od wrzesnia wchodzi nowa dziewczyna i muszę ją przygotować.
A ja znowu niewyspana.
Dzieciaki mnie w nocy przekopały na wszystkie możliwe sposoby.
Od rana łeb mnie boli i w ogóle jakoś nie w sosie dzisiaj jestem.