reklama

Styczeń 2015

Moje dziecię zaczyna brykac tak koło 9, co całkowicie obala teorię, że jakie w brzuchu takie po porodzie :)

My z koleżankami wyjeżdżamy sobie np. na weekend albo idziemy gdzies na kawkę, a mąż zostaje z dziećmi. Mam taką jedną przyjaciółkę za którą tęsknię okrutnie, ale co zrobić spotykamy się jak tylko możemy i musi nam to wystarczyć.

u nas niby słoneczko świeci, ale jakoś zimno jest. Chatka ogarnięta, idę polegiwać tak z godzinkę :)

doggi- jeszcze troszkę i będzie styczeń :tak::tak:

reklama
Kasiekz no to ja dla Stacha wymyśliłam bezowo brązowy pokój żeby był taki uniwersalny i poza tym Lubie te kolory :P

Agulqa_b mój wczoraj miał wolne i nie wiem co mu odbiło ale znów mnie rozpieszczal

Jezyk ten styczeń strasznie odległy mi się wydaję :P

Ostatnia edycja:
Doggi jak byłam w ciąży z Tymkiem to też się zarzekałam, że żadnych więcej dzieci, bo strasznie mi dawał popalić.
Na kręgosłup wyrobić nie mogłam gorzej niż teraz, a minęły niecałe 3 lata i Maryśka we mnie siedzi :P

Wzięłam długą kąpiel i mi od razu lepiej.
Głowa przestała boleć i samopoczucie od razu się poprawiło.

Zaczęłam powoli rozglądać się za nowym używanym autem.
Pod uwagę bierzemy Nissana Almere Tino albo Mazde Permacy.
W grudniu chcemy naszego złoma na sprzedaż wystawić i kupić coś lepsiejszego no i przede wszystkim z 3 osobnymi siedzeniami z tyłu.

Idę się brać za obiad, dziś serwuję leczo :D

Alecta ja juz po oli nie chciałam bo juz ona dała mi w kość ale dałam się mężowi namówić żeby ola nie była sama i ta ciąża jest jeszcze gorsza niż z Olą bo nie dość że czuję się źle fizycznie i psychicznie to jeszcze zagrożona i wszystko się powaliło przez to i nie dam sobie zrobić 3ciego dziecka chyba że za 10lat jak juz zapomnę o traumie

Doggi- zapomnieć to Ty nie zapomnisz, ale chęć posiadania dziecka może być silniejsza. :)

My byliśmy w sadzie na malinach, potem na boisku chlopcy grali z tata w piłkę (w końcu mamy tatę w domu, ale jutro znowu dniowka) teraz obiadek się robi a my odpoczywamy :)

kasiekz to nasze maluchy będą miały pokoje w tych samych kolorach. Co prawda my tak urządzimy pokój dopiero, jak kupimy mieszkanie w przyszłym roku. Mam nawet zapisane sporo inspiracji w tych kolorach

Pinterest
love this gray and yellow nursery | Baby | Pinterest
Nursery Wall Decor - Yellow and Grey Chevron Growth Chart, Tree with …
Nursery Wall Decor - Yellow and Grey Chevron Growth Chart, Tree with …
contemporary yellow and gray nursery | Baby | Pinterest
http://www.pinterest.com/pin/432275264207215581/

Mam wrażenie, że w ciągu 2 dni brzuch zrobił mi się jeszcze raz tak jak był. Jak będę miała chwilę postaram się wrzucić zdjęcie. Jeszcze trochę i w nic się nie zmieszczę.:dry:

Jezyk wątpię, ja nie należę do tych matek, które się chętnie rozmnażają nie chciałam dzieci mieć w ogóle ale mieliśmy wpadkę i powstała Olka nie żałuję, mając Ole nie mogłabym powiedzieć ze lepiej by było gdybym dzieci mię miała bo ola fajna laska a na drugie zdecydowałam się tylko dlatego żeby ola miała kogoś bliskiego jak ja i mój mąż bo jak już jest dziecko to musi mieć rodzeństwo. Nie mam tak ze kocham być matką i mam tyle miłości i potrzebę przekazania jej potomstwu i sama miłość do dziecka, które mam nie skłania mnie do tego żeby rodzic więcej dzieci. Ja tak nie mam to co mam kocham i życia bez tych co mam sobie mię wyobrażam a Stachu to mój limit i na tym zakończę moje rozmnażanie

reklama
Doggi- nie zarzekaj się ja mówiłam dokładnie to samo! :D i w ogóle jestem typem raczej wygodnickim. Moje dzieci odchowane, prawie samodzielne, a tu proszę taka niespodzianka:) nie wiadomo co Ci się za 10 lat uroi ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry