Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jezyk nic mi nie mow, ja mam dopiero 8 wrzesnia a juz ostatnio bylo ciezko cokolwiek zrobic ze soba ;-) tyle szczescia ze usg przez brzuch teraz ale przeciez wczesniej pewnie badanie na kozle :-\
My będziemy kupowac opla merive do konca roku. One sa wlasnie szerokie. Nie maja 3 siedzen z tylu ale mozna srodkowe siedzenie cofnac a 2 pozostale zsunac do siebie i jest wtedy super duzo miejsca z tylu.
agulqa ja też zawsze mam na fotelu i usg do tego a ostatnio usg i dopochwowo i przez brzuch... a myślałam, że będzie już tylko przez brzuch i mnie niemile zaskoczyła
Z dnia na dzień nawet częściej kopy stacha stają się tak silne ze masakra! Teraz od pił godziny leżę z mężem trzymamy ręce na moim brzuchu a Stachu tak kopie jak nigdy wcześniej i to jak często i te kopniaki widać już wyraźnie normalnie kop i w tym miejscu się brzuch unosi a na rękach jak mocno czuć?! Aż nie wierzę rano jeszcze to było takie delikatne i ledwo widoczne a teraz normalnie Waryjot
Doggi super! Ja na razie prawie nic nie czuje. Zreszta przez lozysko z przodu to nie ma takiego efektu, pewnie znowu po bokach bedzie mnie maluch kopał.