reklama

Styczeń 2015

Witam się niedzielnie.

Ja wyspana, spałam dużo, ale za to miałam koszmarne sny :-( Wojna, transport Żydów itp. i my próbujący uciec, inne straszne sceny i wszystko podszyte lękiem oczywiście ehh i bardzo rzeczywiste...

reklama
Udanej niedzieli :happy: pogoda u mnie fatalna tak więc będziemy się dziś nudzić w domku
Gniewko też strasznie ruchliwy,nawet teraz fika aż miło,a jak się obudziłam to był zwinięty w kulkę z prawej strony,a z lewej pusto było:-)
Ja klne ,ale tylko jednym słowem ku... ,a dzieci nigdy nie przeklinały,m klnie ale nie w naszym towarzystwie

A ja się trochę zdrzemnelam ale wcale nie czuję się wyspana. Dziś nigdzie nie jedziemy, a mi się tak bardzo nic nie chce. Na obiad zrobię frytki. No mega leń mnie dopadł

Robię krupnik bo jakoś weny na coś innego brak. Pogoda za oknem bleee...łeb urywa.

I szukam inspiracji na ramki ze zdjęciami na klatce schodowej, może w końcu któregoś szarego dnia wezmę się za to.

My jedliśmy wielkie śniadanie przed 11,bo do 10 spaliśmy tak więc zachwilę będzie rosół,a drugie gdzieś dopiero o 15 ,dziś serwuje zapiekankę z ryżu,karczku i fasolki szparagowej :happy:

Kasiek- to Ty taka artystyczna dusza. Zazdroszczę bo ja nie mam chęci ani zapału, poza tym nie sprawia mi to radości jak coś sama zrobię, wszystko kupuje. Jedyne co robię to ukladam lego , ale to mnie życie zmusiło (a raczej dwa życia) :P

Bada- daj przepis:)

Ostatnia edycja:
U nas tak poświstana pogoda ze zwariować można!
Leje szaleńczo za chwilę jeszcze dobrze nie skończyło padać a już słońce wychodzi i upał zaraz znów zimno, masakra!

U nas na obiad tika masala dawno tego nie jadłam i naszła mnie chęć. Ostatni raz jadłam zaraz po tym jak testi ciążę ukazał wiec był to około 4ty tydxien ciąży wiec 100lat temu :)

Alecta a Ty jestes brzydka i mozesz?:-P mi Ł zawsze mowi ze taka ladna buzka a taki mendy z niej wychodza :-P

Doggi bo jak dziecko ma sie czuc jak kocha i babcie i dziadka a babcia dziadka obraza? Eh dorosli wyobrazni nie maja
Doggi mi sie znowu snilo ze cos nie tak z bobasem i bylam w szpitalu

Sylwi mozemy na pol kupic bo moje tez q7 :-P

Bada u nas zimno i deszcz. Mlody cos dxisisj malo fika ale wlaczylam piosenki dla dzieci na yt i sie ruszyl na chwilke :-P teraz znow odsypia ;-)

Jezyk my tex mamy frytki z jakims mieskiem tesciowa zrobila ale nje wiem czy bede jadla bo mi cos zbyt intensywnie pachnue :-P

reklama
Agulqa mi już na urodę nic nie zaszkodzi, a jedynie pomóc może :-P

My już po rosołku.
Nikola mnie zaskoczyła, bo poprosiła o dokładkę.
To się prawie nigdy nie zdarza, bo to niejadek nr 1 na świecie więc czuję się jakbym co najmniej nominacje na królowa dostała hehe.
Marysia też dziś od rana trochę fikac zaczęła.
Mam nadzieję, że teraz coraz częściej będzie dawała o sobie znać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry