reklama

Styczeń 2015

hej!

my dopiero po obiedzie, jakoś tak się dziś ogarnąć nie umiem. wczoraj calutki dzień w pracy i jeszcze na after party po udanym evencie do nocy. dziś odpoczywam :tak:

a zaraz jadę do mamy po ciacho, bo upiekła ze śliwkami i mi smaka przez tel. zrobiła.

jezyk, oooo właśnie LODY! Dziewczyny! widziałyście gdzieś w klepie Zappy z Algidy? 1176667134.gif
podobno wróciły do sprzedaży a ja nie umiem ich zlokalizować. ile bym dała za tego loda, mniaaaaaaammmmmm

Załączniki

• 1176667134.gif
    1176667134.gif
    20,4 KB · Wyświetleń: 98
reklama
Dziewczyny potrzebuje ustawienia do pionu, małego ochrzanu. Zaczynam panikowac i jest to... głupie. Bo dzidzia się rusza, bo niby czuję się dobrze, ale boję się, że serduszka nie uslysze, że coś nie tak. Pierwszy raz zaczynam tak swirowac :(

jezyk proszę się uspokoić,sama mówisz,że twój bobasek się rusza i na pewno ma się dobrze,rozumiem stres,ja też jutro wizytuje i to pierwszy raz tak późno bo o 17 tak więc jeszcze jutro pół dnia muszę wytrzymać :happy: a do tego wiesz,że muszę się dodatkowo stresować L4-da czy nie da (a spróbował by nie:-D) więc głowa do góry

Alecta prosze Cie, wszystkie styczniowki 2015 sa piekne ;-)

Doggi to tak samo jak my sobie mowimy "a wez spierdaczaj ode mnie" lub troche grozniej ;-) ale wiesz, dzieci nie zawsze kumaja o co chodzi.
Co do sushi raz zrobilam w domu, wiadomo mala pordobke bo robilam z wedzonego łososia ale wszyscy sie zajadali i az fotke wstawie zaraz :-P a co, pochwale sie ;-) kurcze mialam gdzies fote calej patery z sushi, ale kasowalam ostatnio. To wersja podrozna, Ł wcina sushi w pociagu :-P

Sprite u nas w wiejskim sklepiku sa zappy ;-) zapraszam

Jezyk ale masz sprzet do serduszka czy jak? Ja tez dzis wkrecalam sobie ze malo sie rusza, no ale przeciez nie codzienni bobas musi tak duzo fikac...

Załączniki

• 1408902818922.jpg
    1408902818922.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 63
Hej,

Byli u nas rodzice, powiedziałam co myślę ale mama oczywiście się wyparła i tylko się dziwnie śmiała. Ale znam ją doskonale i wiem że to jej sprawka. Za to Hania bardzo zawstydzona jest że tak zrobiła. Śmiesznie to wygląda jak się tak wstydzi i mówiła że nie powie co mówiła bo dziadek się zdenerwuje a ciotka to jego siostra.

Na lubelszczyźnie zaczęły się grzyby. Nie mogę się doczekać kiedy męża namówię;)

jezyk, ja mam tak od momentu, kiedy zaczęłam myśleć o ciąży. ale ja ogólnie mam nasrane w głowie :eek: <tuli>

agulqa, zazdroszczę sklepiku z zappami. autentycznie :-(

ciasto zjadłam i teraz mam wyrzuty sumienia, że aż dwa kawałki , a dupa rośnie wrrrrrr :wściekła/y:

Dziewczyny potrzebuje ustawienia do pionu, małego ochrzanu. Zaczynam panikowac i jest to... głupie. Bo dzidzia się rusza, bo niby czuję się dobrze, ale boję się, że serduszka nie uslysze, że coś nie tak. Pierwszy raz zaczynam tak swirowac :(

Jezyk a Ty nie masz nic do roboty tylko zamartwianie sie na zapas, ciesz sie z ciazy b mowilas ze 4 nie planujesz wiec delektuj sie ta :-) !

Witam wieczorkiem,
ja tez dziś mam lenia ale to przez niewyspanie bo moje dziecię wymyśliło sobie 2 razy wymiotować w nocy i od rana gorączkować... Jakiś wirusik załapał. Zrobiłam dziś razem z mężem żurek i leczo a teraz odpoczywam popijając karmi, taką miałam zachciankę :))))

Ewi grzybki... oj tak, u nas też są. Ja tylko czekam na przedszkole i jadę :))))

Jezyk wszystko będzie dobrze. Przypomniało mi się jak na usg lekarz mi mówi, że dziecko rusza rączkami a ja ze stresu pytam się Go czy serce bije. Stwierdził, że przecież jak się rusza to musi bić :)))) Rozumiem zaniepokojenie ale teraz już powoli mamy z górki więc może być tylko coraz lepiej :))))

reklama
hej!

my dopiero po obiedzie, jakoś tak się dziś ogarnąć nie umiem. wczoraj calutki dzień w pracy i jeszcze na after party po udanym evencie do nocy. dziś odpoczywam :tak:

a zaraz jadę do mamy po ciacho, bo upiekła ze śliwkami i mi smaka przez tel. zrobiła.

jezyk, oooo właśnie LODY! Dziewczyny! widziałyście gdzieś w klepie Zappy z Algidy? Zobacz załącznik 640236
podobno wróciły do sprzedaży a ja nie umiem ich zlokalizować. ile bym dała za tego loda, mniaaaaaaammmmmm

Ale ja kochalam te lody mniam pycha:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry